uygulamayı yapmak zor olmadı. Paralı olacak bir özellik yok. Dolayısıyla tamamen ÜCRETSİZ ve önce burada yayınlanacak...
- - - Eklendi - - -
diğer iller içinde yapabilirim heralde...
o kadar özellik varken sadece otobüs uygulaması için androide geçmekmi ?![]()

sırf ego otpbüs saatleri uygulamasıyla hava atmak için android e geçen arkadaşlarım var, bu arada akınorta, eger ego otobüs saatleri uygulamasını yapabilirsen ankara b.b ye satabilirsin
- - - Eklendi - - -
sırf ego otpbüs saatleri uygulamasıyla hava atmak için android e geçen arkadaşlarım var, bu arada akınorta, eger ego otobüs saatleri uygulamasını yapabilirsen ankara b.b ye satabilirsin
uygulamayı Ne zaman paylaşırsin akın?
- - - Eklendi - - -
usta seni yakalamışken sorayım bu ego kartları içinde kaç lira kalana kadar kullanıyoruz? Eksiye düşüyor mu?
uygulamayı Ne zaman paylaşırsin akın?
- - - Eklendi - - -
usta seni yakalamışken sorayım bu ego kartları içinde kaç lira kalana kadar kullanıyoruz? Eksiye düşüyor mu?

Uygulama hazır!
Mağazadan önce maxicepte
http://www.maxicep.com/symbian-3-di...atleri-v1-0-unsigned-tr-s-3-belle-824278.html
bende eksi 10 falan var bir tanesinde de 1.10 tl var sanırım bu da 2 kere daha alır.bir tam bir aktarmaoraya gelince harcarım artık
ya ego yu da böyle mi hazırlayacaksin sadece hareket saatlerimi yani ? Çünkü bizde şöyle bi sistem var her durağın kendi numarası var o numarayı girdiğin de otobüsün nerde olduğunu durağa ne zaman geleceğini söylüyo
buradan gönderemez misin?hiç incelemedim egoyu. Uygulamayı yapacağım zaman inceleyektim zaten internet siteside karışık geldi.
- - - Eklendi - - -
uygulamayı mağazaya gönderdim aynı şekilde. 1 ayda yayınlanır artık..
bence sen yeni bir kart al 1.10 basmayabilir
biz 30 kuruş kalana kadar kullanabiliyoruz aktarma ile.siz 1.10 lirayı atıyorsanız vay ben o ego'dakilerin .... 
hiç incelemedim egoyu. Uygulamayı yapacağım zaman inceleyektim zaten internet siteside karışık geldi.
- - - Eklendi - - -
uygulamayı mağazaya gönderdim aynı şekilde. 1 ayda yayınlanır artık..