otg hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozggurr

ozggurr

Üye

sercantapsin

sercantapsin

Üye
USB çoklayıcı ile klavye mouse bir arada bağlanıyor.

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
usb çoklayıcı desteklemiyor deniliyordu sen denedin mi?

ozggurr

ozggurr

Üye
ben n8 ilk ciktiginda onlarca usb coklayici denedim hicbirisini desteklemedi, anna guncellemesinden sonra ise denemedim, anna guncellemesinden sonra mi usb coklayicisini destekliyor?

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
bircok kisiye sordum hepsi de usb coklayici desteklemiyor dedi ben daha deneme firsatim olmadi calistirabilen arkadaslar varmi

eyo18

Üye
arkadaslar n8e pcye tkılan oyun kumanndasındn takılıomu takılıosa alıcam da sormak istedm

SilentOne

SilentOne

Üye
baqlarsın

eyo18

Üye
teşekkür ettim

kubilaysari

Üye
isteyene orjinal 15 TL ye satabilirim arkada$lar ..

mıttık

Üye
bu arada benimde aklıma bişey takıldı biraz saçma olucak ama acaba usb otg ile pc de guitar rock tour, guitar hero filan oynamak için kullanılan oyun gitarlarını bağlasak bizde oynayabilirmiyiz :D

eyo18

Üye
kardeşim ben bugün aldım takdım ve olmadı neyapmalıym

dreambutreal

Üye
bu forumda insanlar birilerini aşşağiliyormuş gibi geliyor bana , biri geliyor birşey soruyor bi konu açiyor , bazıları adamın konusunu flood olarak görüyor mesajını dikkate almiyor , belki adam yeterli bilgi ve deneyime sahip değil , adam zaten bilgi sahibi olsa sizlerden yardım istemez . Bi konu açan 10 kişiden fırça yiyiyor...
Günde 10 tane anna konusu açiliyor gereksiz onlara söylenenler haklı eksik bile fakat adam hiç kimsenin bi topic içerisinde bile gündeme getirmediği bilmediği birşeyler soruyor ki paylaştiği alan symbian 3 genel platform yeride doğru bence. Ben bu şahısı tanımıyorum burdaki bi çok kişiyi tanimiyorum fakat bazılarına haksızlık yapildğini ,boş yere çocuk gibi azarlandiğini düşünüyorum. Sonuçta burasi , ana yasa mahkemesi degil herşey % 100 nizami , düzenli tertipli olacak diye birşey yok ki sözkonusu olay düzensizlik örneği değil.
Lütfen beni kimse yanliş anlamasin. Fakar biraz daha sakin olalim insanlari rencide etmeden konuşalim herne ve herkim olursa olsun , böyle olursak bu forum dahada iyi yerlere gelicektir...

Bunu bi konu açarak dile getirmek isterdim yapmadim, çünkü bu insanlarin rencide edilmemesi gerektiği gibi , rencide etmiş olan bi hata yapan arkadaşlarimizinda o konu içerisinde bi başkasi tarafindan rencide edilmemesini istemedim. Bende eski bi forum sahibiyim isim vermeye gerek yok , herşeyden önce hoşgörü daim olmali bir forumda. tertip , düzen , sonra olur . Ama aşşağilama asla...

mert_1047

mert_1047

Üye
youtube da bile bu tarz şeylerin cevabını alabilirsiniz daha önce izlediğim bi videoda adam logitech in klavyesinin alıcıyı otg kablonun ucuna bağlıyordu çatır çatır yazıyorduç

akondd

akondd

Üye
ben bugün şipariş verdim gelecek bakalım çalışacak mı yoksa çalışmayacak mı

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
bu forumda insanlar birilerini aşşağiliyormuş gibi geliyor bana , biri geliyor birşey soruyor bi konu açiyor , bazıları adamın konusunu flood olarak görüyor mesajını dikkate almiyor , belki adam yeterli bilgi ve deneyime sahip değil , adam zaten bilgi sahibi olsa sizlerden yardım istemez . Bi konu açan 10 kişiden fırça yiyiyor...Günde 10 tane anna konusu açiliyor gereksiz onlara söylenenler haklı eksik bile fakat adam hiç kimsenin bi topic içerisinde bile gündeme getirmediği bilmediği birşeyler soruyor ki paylaştiği alan symbian 3 genel platform yeride doğru bence. Ben bu şahısı tanımıyorum burdaki bi çok kişiyi tanimiyorum fakat bazılarına haksızlık yapildğini ,boş yere çocuk gibi azarlandiğini düşünüyorum. Sonuçta burasi , ana yasa mahkemesi degil herşey % 100 nizami , düzenli tertipli olacak diye birşey yok ki sözkonusu olay düzensizlik örneği değil. Lütfen beni kimse yanliş anlamasin. Fakar biraz daha sakin olalim insanlari rencide etmeden konuşalim herne ve herkim olursa olsun , böyle olursak bu forum dahada iyi yerlere gelicektir...Bunu bi konu açarak dile getirmek isterdim yapmadim, çünkü bu insanlarin rencide edilmemesi gerektiği gibi , rencide etmiş olan bi hata yapan arkadaşlarimizinda o konu içerisinde bi başkasi tarafindan rencide edilmemesini istemedim. Bende eski bi forum sahibiyim isim vermeye gerek yok , herşeyden önce hoşgörü daim olmali bir forumda. tertip , düzen , sonra olur . Ama aşşağilama asla...
anlayisiniz icin tesekkur ederim.

slant1111

slant1111

Üye
Bak kardeşim otg konuları sıraladım bi önceki mesajımda ve arkadaşmzn sordugu sorunun cevabı o knularda mevcut.araştırmadan konu acmak gereksizdir.nyse tartsmayı uzatmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt