bu forumda insanlar birilerini aşşağiliyormuş gibi geliyor bana , biri geliyor birşey soruyor bi konu açiyor , bazıları adamın konusunu flood olarak görüyor mesajını dikkate almiyor , belki adam yeterli bilgi ve deneyime sahip değil , adam zaten bilgi sahibi olsa sizlerden yardım istemez . Bi konu açan 10 kişiden fırça yiyiyor...
Günde 10 tane anna konusu açiliyor gereksiz onlara söylenenler haklı eksik bile fakat adam hiç kimsenin bi topic içerisinde bile gündeme getirmediği bilmediği birşeyler soruyor ki paylaştiği alan symbian 3 genel platform yeride doğru bence. Ben bu şahısı tanımıyorum burdaki bi çok kişiyi tanimiyorum fakat bazılarına haksızlık yapildğini ,boş yere çocuk gibi azarlandiğini düşünüyorum. Sonuçta burasi , ana yasa mahkemesi degil herşey % 100 nizami , düzenli tertipli olacak diye birşey yok ki sözkonusu olay düzensizlik örneği değil.
Lütfen beni kimse yanliş anlamasin. Fakar biraz daha sakin olalim insanlari rencide etmeden konuşalim herne ve herkim olursa olsun , böyle olursak bu forum dahada iyi yerlere gelicektir...
Bunu bi konu açarak dile getirmek isterdim yapmadim, çünkü bu insanlarin rencide edilmemesi gerektiği gibi , rencide etmiş olan bi hata yapan arkadaşlarimizinda o konu içerisinde bi başkasi tarafindan rencide edilmemesini istemedim. Bende eski bi forum sahibiyim isim vermeye gerek yok , herşeyden önce hoşgörü daim olmali bir forumda. tertip , düzen , sonra olur . Ama aşşağilama asla...