Öss'de TÜm Sorulari YanliŞ Yapmak İÇİn UĞraŞti.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kikaksk

kikaksk

Üye
    Konu Sahibi
Öss'de TÜm Sorulari YanliŞ Yapmak İÇİn UĞraŞti.
''Eksi 45'' puan almak için ter döktü.

Gazi Üniversitesi Eğitim Vakfında sınava giren Boyar, 3 saat 15 dakika süren sınavın ardından, bu yılki ÖSS'yi değerlendirdi.
Tüm soruları yanlış yaparak ''eksi 45'' puanla ÖSS'de en kötü puan rekorunu kırmayı hedefleyen Boyar, ''Son 6 yılın bütün ÖSS sorularını çözmüştüm. Ancak, bu yılki sınav çok zordu, özellikle ikinci kısmı bayağı zordu. Sanırım bu yıl puan ortalamaları düşecek'' dedi.

Sınavdaki 180 sorunun tamamını çözerek yanlış şıkları işaretlediğini ifade eden Boyar, ''Fen bilgisi ve felsefe sorularında doğru cevap işaretlemiş olabilirim. Çünkü, çok çelişkili sorular vardı. Matematik sorularının ilk bölümü basitti ama ikinci bölümü zordu. Umarım hepsini yanlış yapmışımdır'' diye konuştu.

Sınavda doğru cevabın bir yanındaki yanlış şıkkı işaretlemeye özen gösterdiğini belirten Boyar, ''Kendime güveniyorum, büyük ihtimalle eksi 45 puan gelecek. Çok zor bir sınavdı. Öğrencilerin ne yaptığını çok merak ediyorum. Bu sene ÖSS sınavını kazanmak için girseydim, belki ODTÜ'ye giremezdim'' dedi...

güsel bi rekor denemesi...

gknky

gknky

Üye
sinirlendim şimdi ya ben yapmaya uğraşıyım adam yapsın yanlış işaretlesin...

yazık ya cidden boş yere insanların hakkını yiyor böleleri..

zevk için sınava girilmezki...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Bencede ama b kadar güvenyorsa.. yorum Ypk..

ben_daha_yeniyim

Üye
vatan saolsun

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Daha önce bunu biliyordum ve yapamaz demiştim bence yapamayacak.!

mAd_girL

mAd_girL

Üye
valla ben bu adama "salak" diyince millet sensin salak gibisinden bisürü laf etti ama hala aynı şeyi söylerim adam odtüde okuyo taabi kazanmış iş bitmiş bu rekorunu ilk grişinde yapsaydı ya yemez tabi sıkar o ayrı gelmiş odtüde okuyo -45 yapacakmış hııhhh..

kikaksk

kikaksk

Üye
    Konu Sahibi
mAd_girL' Alıntı:
valla ben bu adama "salak" diyince millet sensin salak gibisinden bisürü laf etti ama hala aynı şeyi söylerim adam odtüde okuyo taabi kazanmış iş bitmiş bu rekorunu ilk grişinde yapsaydı ya yemez tabi sıkar o ayrı gelmiş odtüde okuyo -45 yapacakmış hııhhh..

sen baya bi kızdın ;(

gknky

gknky

Üye
haklı bırakta kızsın ...

bende çok kızdım...

cllgr

cllgr

Üye
dersanenin biriyle anlaşmış,rekor kırmak için girmiş.zaten odtü 3, sınıfda okuyormuş.dersane reklam amaçlı kullanmış çocugu,kazanma,kazanmama diye bir stresde olmayınca rahat rahat cevaplamışdır soruları.cevaplarkende önce doğruyu bulup,sonra yanındaki yalnışı işaretliyecekmiş.başkalarını yerini gasp etme olayıda yok zaten kazanamıyacakki.

ben_daha_yeniyim

Üye
way be ne babalar var :)

ABC

ABC

Üye
ne babası yaw?

gknky

gknky

Üye
anlamadın espriyi :D

ben_daha_yeniyim

Üye
ne delikanlılar var demek istedim nie anlamıyosunuz beni arkadaslar :( :( olmuyo ama böyle :(

gknky

gknky

Üye
:d :d

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Ya bu adam hem odtü de okuyup hem sınava nasıl girmiş ?

Üniversiteye giderken tekrar sınava girebiliniomu ?

gknky

gknky

Üye
girio abi

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
ii o zaman ben üni ye girinje her sene girer hepsini yanlış yaparım :D

şaka yaw ne işim var :D

şimdi bu adam hepsini yanlış yapınca sınava girenlere yararlımı zararlımı ?

gknky

gknky

Üye
durum karışık yaw :D :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
NeedLeFLuff' Alıntı:
ii o zaman ben üni ye girinje her sene girer hepsini yanlış yaparım :D

şaka yaw ne işim var :D

şimdi bu adam hepsini yanlış yapınca sınava girenlere yararlımı zararlımı ?

İlginç olacak; ama yararlı oluyor. : )

gknky

gknky

Üye
:) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt