Bu bölümü "ForumStar"ımız Salihyet'e ayırdım.
SALİHYET kardeşim, araştırmaktan bile o kadar acizsin ki , kendi dediklerinle her zamanki gibi batıyorsun. İlk yazdığım iddianın linki zaten mesajın içindeydi. Bi zahmet etsen de tıklasan görürsün.
İkinci yazdığım iddianın linki ise
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Alıntı da yapayım istersen ropörtajdan :
* Alaattin Çakıcı ile tanışmanız nasıl oldu?
O.Y. : Gülizar Gazinosu’nda çalışıyordum. Bir akşam müdüriyete girdim, genç bir adam oturuyor. "Beni tanıyor musun" dedi. "Hayır" dedim. "Ben de Trabzonlu’yum sen bizim kardeşimizsin, bir problemin olursa bize haber ver" dedi. O gün bugün dostluğumuz devam etti.
* Alaattin Çakıcı da "eski abiler" sınıfına mı giriyor?
O.Y. : Görevim insanları savunmak değil. Ama kötü ne yapmış ki? Ben görmedim.
* Neden? Mafya mısınız?
O.Y. : Mafya yanlış kullanılıyor Türkiye’de. "Kabadayı, abi" olan pek çok insanla şarkıcılık dönemimden kalma çok iyi dostluklarım var Rahmetli Dündar (Kılıç,) Abi’yle, Hüseyin (Cevahir) Abi’yle, Ahmet Abi’yle (Kürt Ahmet)... Bunlar hep mafya diye anıldı ama.
Yeterli mi bu senin için. Yoksa daha devam edeyim mi? Bir diğer iddiamın linki ise şu:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ya seni çürütmekten bıktım be Salihyet, sen hala "sırf yazmak için, yazmak"tan bıkmadın. Bundan sonra Allahını seversen benim yazdıklarıma cevap yazma. Her defasında böyle oluyor ve sen yazdıklarınla böylece kala kalıyorsun. Haaaa bunlar da yeterli değilse, İstanbul Adliyesine git; İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi ve İstanbul 6. Ağır Ceza Mahkemesindeki Alaatin Çakıcı ile ilgili dosyaların (tefrik edilen Savcılık Soruşturmalarında), kimin dokunulmazlıklarının kaldırılması bekleniyormuş, öğren gel ve buraya yaz da görelim.
bu terbiyesiz ithamları yüzyüze yapacak bir yürekli arkadaş arıyorum ama o yürek ne yazık ki sende de yoktur...
Yazmak için yazmak yapmıyorum, adam içtenlikle cevap vermiş sen adamı türkiyenin en büyük mafyası ilan etmişsin, burda öyle mafyalar var ki bu adamın üç beş cevabının alasını icraa ediyorlar..
Senin kafa yorduğun şeylere bakarsak, hayat çok acıdır, öğrenemediysen yazık!.. Klavye başında maxicep belediye başkanı olunmaz.. BURDA FAŞO'luk sökmez, kimse senin çeneni çekmek zorunda değil........
Hala ben osman yağmurdereli hakkında fikri olanların senin
iltifatlarına rağmen fikrinin değişmediğini düşünüyorum.. Çünkü o kadar dayanaksız bilgiler ki bunlar, röportajda tek bir kötü söz bile söylememiş, hemşerisiymiş ve gelmiş ziyaret etmiş o adama ters birşey söylese ne olur hiç düşündün mü ? işte o zmn mafya olmak zorunda kalırdı.. neyse arkadaşım, sen bu kin ve nefret dolu sözlerini ya kendine sakla yada YÜZÜME söyle bi bakalım..
Şu ana kadar ölünün arkasından konuşulmaz diye bir kelime çıkmamıştı ağzımdan, fakat sen ezbere savunma yapıyorsun, biraz kendini geliştir..
sen burdan ahkam kesersin ama Osman Yağmurdereli senin hakkında ahkam kesemez, sen büyük otoritesin gerçi ama , yani bu etik olmaz, ben Deniz Gezmiş konusuna girip düşüncelerimi yazımışım, gir bul , oku.. Düşünceni yaz ÇIK, neden sultanmahallede ki kadınlar gibi kişiye saldırı yapmaktasın ?