Osman bey hakkında bir kaç "acı" lafım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karides

Üye
    Konu Sahibi
Osman bey hakkında bir kaç "acı" lafım var
Osman Yağmurdereli'nin ölüm haberinin verildiği başlık altında, "Kral, çıplak" diyememiş hiç kimse.
Ne yazık...
Allahtan rahmet dilenecek o kadar insan dururken, ülkemin iki yüzlü-sahte ve beş para etmez medyasının şişirdiği bu adam mı kaldı Allahtan rahmet dilenecek. Yapmayın arkadaşlar.

Sebeplerine gelirsek; (önce yumuşak yumuşak başlayakım) ey bu forumun güzel bayanları, sizin vekiliniz sizi adamdan saymıyorsa ne düşünürsünüz acaba? Örneğin; "bir kadın ve bir erkek eşit değildir. hiçbir zaman eşit yaşamaz, eşit bir hayatı paylaşmaz. kadın her zaman erkeğin korumasına muhtaçtır"

Haaaa, bu o kadar önemli değil diyorsanız, o meşhur mafya bağlantılarından vereyim isterseniz bir porsiyon size. Bilen bilir arkadaşlar, sesi de, fiziği de yerlerde sürünen Osman beyimiz tamamen yer altı ilişkileri ve mafya desteği sayesine sahnede kalmıştır. Hiç bir başarısı olmadığı halde yıllardır sanatçı diye bu halka zorla yutturulmuştur. Hem de DEVLET SANATÇISI sıfatıyla. Siyasi olarak tam bir boş balondur. 3 dakikadan fazla konuşması mümkün değildir. Mafya bağlantıları o kadar ayyuka çıkmıştır ki, 2002 yılında "Sedat Peker"in internet sitesinin açılış töreninin özel davetlisidir (isteyen bununla ilgili haberleri de kolaylıkla bulur). Alaattin Çakıcı'yı da "ağabey"i olarak gördüğünü söylemiştir.( Ama tabi şunu unutmamak lazım, sizin o güzel melankolik haberleri izlediğiniz televizyonların da bu şahsiyetlerle yakın ilşkisi var. Kolay değil bunları yazmak). Bu nedenlerle, dokunulmazlıklar kalkınca, bilin bakalım kellesi tehlikede olacak ilk on isimden bir kimdi?

Kendisi onca olaya krışmasına rağmen, 1980 darbesinde işkence görmeyen bir kaç isimden biri olmuştur. TBMM İnsan hakları komisyonu üyesi iken, 12 Eylül 1980 darbesi sonrası İŞKENCE YAPILMADIĞINI iddia edecek kadar da alay etmiştir, bu ülkenin devrimcilerine. Siyasi olarak o kadar kolpadır ki, MHP, ANAP,DYP, AKP olarak listelemiştir siyasi kariyerini. Yani ideolojisi menfaat olmuştur beyzademin.

Evet arkadaşlar, ezbere cümleler zaten bizi bu hale getirdi. Gördüğünüz üzere benim bu adamdam nefret etmemi gerektiren onlarca sebebim var. Ya sizin?

Konuyu özellikle yeni bir başlık altında açtım. Zira, herkes görsün istiyorum ve unutmayın, bize sunulandan çok daha fazla gerçekler vardır her zaman.

Son olarak, ben Yüce Rab'bimin Osman bey'in taksiratlarını bile affetmemesini diliyorum.

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
ya ölmüş insanın arkasından konuşuyorsun...eğer söylediklerin doğruysa bile....
biz türk milleti olarak uyutulup kandırılaya alıştık...

_KadirşinaS_

Üye
Osman Yağmurdereli'nin ölüm haberinin verildiği başlık altında, "Kral, çıplak" diyememiş hiç kimse.
Ne yazık...
Allahtan rahmet dilenecek o kadar insan dururken, ülkemin iki yüzlü-sahte ve beş para etmez medyasının şişirdiği bu adam mı kaldı Allahtan rahmet dilenecek. Yapmayın arkadaşlar.

Sebeplerine gelirsek; (önce yumuşak yumuşak başlayakım) ey bu forumun güzel bayanları, sizin vekiliniz sizi adamdan saymıyorsa ne düşünürsünüz acaba? Örneğin; "bir kadın ve bir erkek eşit değildir. hiçbir zaman eşit yaşamaz, eşit bir hayatı paylaşmaz. kadın her zaman erkeğin korumasına muhtaçtır"

Haaaa, bu o kadar önemli değil diyorsanız, o meşhur mafya bağlantılarından vereyim isterseniz bir porsiyon size. Bilen bilir arkadaşlar, sesi de, fiziği de yerlerde sürünen Osman beyimiz tamamen yer altı ilişkileri ve mafya desteği sayesine sahnede kalmıştır. Hiç bir başarısı olmadığı halde yıllardır sanatçı diye bu halka zorla yutturulmuştur. Hem de DEVLET SANATÇISI sıfatıyla. Siyasi olarak tam bir boş balondur. 3 dakikadan fazla konuşması mümkün değildir. Mafya bağlantıları o kadar ayyuka çıkmıştır ki, 2002 yılında "Sedat Peker"in internet sitesinin açılış töreninin özel davetlisidir (isteyen bununla ilgili haberleri de kolaylıkla bulur). Alaattin Çakıcı'yı da "ağabey"i olarak gördüğünü söylemiştir.( Ama tabi şunu unutmamak lazım, sizin o güzel melankolik haberleri izlediğiniz televizyonların da bu şahsiyetlerle yakın ilşkisi var. Kolay değil bunları yazmak). Bu nedenlerle, dokunulmazlıklar kalkınca, bilin bakalım kellesi tehlikede olacak ilk on isimden bir kimdi?

Kendisi onca olaya krışmasına rağmen, 1980 darbesinde işkence görmeyen bir kaç isimden biri olmuştur. TBMM İnsan hakları komisyonu üyesi iken, 12 Eylül 1980 darbesi sonrası İŞKENCE YAPILMADIĞINI iddia edecek kadar da alay etmiştir, bu ülkenin devrimcilerine. Siyasi olarak o kadar kolpadır ki, MHP, ANAP,DYP, AKP olarak listelemiştir siyasi kariyerini. Yani ideolojisi menfaat olmuştur beyzademin.

Evet arkadaşlar, ezbere cümleler zaten bizi bu hale getirdi. Gördüğünüz üzere benim bu adamdam nefret etmemi gerektiren onlarca sebebim var. Ya sizin?

Konuyu özellikle yeni bir başlık altında açtım. Zira, herkes görsün istiyorum ve unutmayın, bize sunulandan çok daha fazla gerçekler vardır her zaman.

Son olarak, ben Yüce Rab'bimin Osman bey'in taksiratlarını bile affetmemesini diliyorum.

Tamam dediklerin doğru olabilir ama bunları ölmüş adamın arkasından yazmak sana yakışmadı. Keşke yaşarken bu gerçekleri gösterseydin. O zaman en azından bir anlamı olurdu.:nono:

iremm

iremm

Üye
Tamam dediklerin doğru olabilir ama bunları ölmüş adamın arkasından yazmak sana yakışmadı. Keşke yaşarken bu gerçekleri gösterseydin. O zaman en azından bir anlamı olurdu.:nono:

Kadirşinasın dediği gibi adam öldükten snra bunları yazmanın hiç anlamı yok doğru olsa bile...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
DuyarLıLığın İçin SağoL Dostum Ama..
Uyarmak İçin Geç KaLmışsın..

karides

Üye
    Konu Sahibi
Ya benim yazdıklarımı biriniz bile anlayamadı mı Allah aşkına.
Ben, "bari bunu badem gözlü yapmayın" diyorum.
Hem ben insanların seceresini mi tutuyorum, bana ne yaşarken adamdan.
Daha doğrusu, adamın ölü veya diri olmasından bana ne. Benim için önemli olan burada sizlerin ne düşündüğü. Adam yaşarken "kendisyle ilgili" bir konu açılsaydı da aynı şeyleri yazardım. .
Ben sadece hakkında iyi şeyler yazdığınız bir admın , yaşarken neler yaptığını anlatmaya çalıştım.
Ama görüyorum ki, son derece sığ kalmış değerlendirmeler. Adamın ölümüne takılıp kalmışsınız.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ya benim yazdıklarımı biriniz bile anlayamadı mı Allah aşkına.
Ben, "bari bunu badem gözlü yapmayın" diyorum.
Hem ben insanların seceresini mi tutuyorum, bana ne yaşarken adamdan.
Daha doğrusu, adamın ölü veya diri olmasından bana ne. Benim için önemli olan burada sizlerin ne düşündüğü. Adam yaşarken "kendisyle ilgili" bir konu açılsaydı da aynı şeyleri yazardım. .
Ben sadece hakkında iyi şeyler yazdığınız bir admın , yaşarken neler yaptığını anlatmaya çalıştım.
Ama görüyorum ki, son derece sığ kalmış değerlendirmeler. Adamın ölümüne takılıp kalmışsınız.

Sorun O DeğiL Dostum..
Bu Adamın NeLer Yaptığını İyi Kötü Çoğu Kişi BiLiyo Zaten..
Adam Öldükten Sonra Allah Rahmet EyLesin Dedik İyi veya Kötü Türk Sinemasına Çok Emeği Geçti..
Zaten Şuanda Bu Gibi İşLer Çevirip Köşeyi Dönen Çok ÜnLü Var..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Ölmüş bir insanın arkadasında bu ölen kişi Şaron yada Bush bile olsa konuşmam, konuşanları da tasvip etmem.

karides

Üye
    Konu Sahibi
Ölmüş bir insanın arkadasında bu ölen kişi Şaron yada Bush bile olsa konuşmam, konuşanları da tasvip etmem.

Arkadaşlar, bana olan muhalefetiniz bazen o kadar saçmalamanıza neden oluyor ki, gülüp geçiyorum.
Burada bazılarınızın, Deniz Gezmiş'in arkasından söylediklerinizi hatırlıyorum da işte o zaman kahroluyorum.
Keşke o zaman da bu kadar duyarlı olsaydınız:@
Siz orada birşey yazmamış olsanız dahi,neden o tarıtşmada böylesine muhalefet sergilemediğinizi sorarım size o zaman.

CEREN

CEREN

Üye
Arkadaşlar, bana olan muhalefetiniz bazen o kadar saçmalamanıza neden oluyor ki, gülüp geçiyorum.
Burada bazılarınızın, Deniz Gezmiş'in arkasından söylediklerinizi hatırlıyorum da işte o zaman kahroluyorum.
Siz orada birşey yazmamış olsanız dahi,neden o tarıtşmada böylesine muhalefet sergilemediğinizi sorarım size o zaman.
bende aynen size katılıyorum demekdiklerini bırakmamışlardı
ama kendi söylediklerini çabuk unutuyorlar bazıları:pro:

Pure Life

Pure Life

Üye
CEREN karides tamam haklısınız adam kötüşeyler yapmış ama artık yapılacak bişi varmı ölmüş adam kötüyse kötülüğünü zaten ahirette çekecek kabir azabı çekecek burda şimdi bizim yapabılecegımız bişi varmı var fatiha okumamak :ehe yagmur dereliye fatıha okusak ne olur okumasak ne olur kör ölünce badem gözlü hesabı da ölenın arkasından kötü konuşulmaz onun için badem gözlü şimdi bu genelde herkesin arkasından söylenır şimdi seri katil ölse ah ne merhametli adam der bızım milletimiz

karides

Üye
    Konu Sahibi
CEREN karides tamam haklısınız adam kötüşeyler yapmış ama artık yapılacak bişi varmı ölmüş adam kötüyse kötülüğünü zaten ahirette çekecek kabir azabı çekecek burda şimdi bizim yapabılecegımız bişi varmı var fatiha okumamak :ehe yagmur dereliye fatıha okusak ne olur okumasak ne olur kör ölünce badem gözlü hesabı da ölenın arkasından kötü konuşulmaz onun için badem gözlü şimdi bu genelde herkesin arkasından söylenır şimdi seri katil ölse ah ne merhametli adam der bızım milletimiz

Ben burada iki yüzlülüğe dikkat çekiyorum. Buradaki insanlar samimi değiller. Che'den veya Deniz Gezmiş'ten bahsedilince gözlerinden şimşekler çakanlar, kendi saflarından biri öldüğünde (kötü şeyler yazıldığında) hemen toplumsal ve sosyla değerlerin arkasına sığınıyorlar.
Yani "senin insanın tüh, öcü ; ama benimkisine dokunma, o ölü"
Şimdi sence bu komik değil mi dostum?

mservank

mservank

Üye
Sana göre iyiler farklıdır bana göre farklıdır istediğin gibi sövebilirsin bu seni ilgilendirir yeri elir ben de deniz'e söverim .
Yapmak istediklerindne bunu çıkarıyorum ve diyecek sözüm yok ne desteklerim ne de ters bir şeyler söylerim.
Ama her insanı bir tutmamak gerek bunu da unutma.

iremm

iremm

Üye
başlık yanlış olmuş deseydin ya diğer konudakilere (deniz gezmiş) hakaretler diye (ikiyüzlüler yok saçmalamayın bilmem ne) hem konuyu açma amacın belli olurdu ha bak şöylede olabilir canı sıkılan polemik oluşturmak isteyenler buraya diye o konuda anlaşılan içini boşaltamamışsın tam kilitlendi diye bu konuda amacına uygun söveyimde söveyim tabi diğerleride ikiyüzlü sal*klar bnde haklı duruma düşeyim yok yha sen ne akıllısın öyle...iki konuyu aynı kefeye koyan bir insana aslında bu yorumları dahi yapmamam lazım ama kendini akıllı sanması ilerde başına büyük dertler açar yardımcı olayım

kusura bakmayın böyle bir yazı yazmak istemezdim ama yaptığı hakaretler yutulur cinsten değil diğer üyelerden özür diliyorum

hakaretlerinin haddi hesabı yok bu konu hakkında son yorumum! muhatap olmam böyle kişiliğe sahip insanlarla herkese iyi forumlar

kurt bey

kurt bey

Üye
Kimse mükemmel değildir Karides eminim sende değilsindir.

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
Abi Bu Söylediklerın Doğru Olabılır Kendım Ögrenmeden Bişi Söyleyemem Ama Ölmüs Birisinin Arkasındada Konusulmaz !!!!!!

Salihyet

Salihyet

Üye
Konunun bütün amacı , bizim desteklediklerimize laf ediyorsunuz ama siz osman bey'e bakın neler yapmış diye bağırıp çağırmaktır.. Hiç bir kaynak göstermeden, kulaktan dolma ve hayal dünyasında oluşturulma bazı oluşumları dile getirmişsin..

Şahsen Osman Yağmurdereli'ye çamur atan biriye burda laf anlatmak mantıksız gelsede, Che ve deniz gezmişi baştağcı yapıp Osman Yağmurdereli'ye saydıran bi kişiye yazıyorum sadece..

karides

Üye
    Konu Sahibi
Deniz Gezmiş'in ismine bile tahammülünüz yok değil mi? Bakın isimi geçince nasıl da saldırıyorsunuz.
Benim amacım burada polemik açmak falan değil ki. Söyleyecek sözünüz varsa ve Osman Yağmurdereli hakkında yazdıklarımın aksini iddia ediyorsanız yazarsınız, yoksa susarsınız.
Böyle riyakarlık görmedim ya. Üstelik, beni polemik açmakla suçluyorsunuz. Ben Deniz Gezmiş"in konusunu misalen verdim ve dedim ki, "orada ne ben, ne Ceren kardeşim ne de bizimle aynı şeyleri düşünen insanlar, 'ölünün arkasından konuşulmaz ne ayıp' demedik, sizin saldırılarınıza bile izin verdik, onun düşüncelerini ve fraksiyonunu savunduk. Siz ne yaptınız.
- "Sus!! Ölünün arkasından konuşma." gibi saçma sapan bir gerekçeyle beni susturmaya çalıştınız. Bu, aslında benim yazdıklarımı kabullendiğiniz ve yazdıklarıma karşı yazacak birşeyinizin olmadığı anlamına geliyor ki, kolaya kaçıyorsunuz.
Ya arkadaşlar, ölünün arkasına sığınmak yerine, yazın benim yazdıklarımı çürütecek şeyleri ben de susayım.

_KadirşinaS_

Üye

Dostum senin bu takıntın nedir ya? Niye sana muhalefet etmek zorunda olalım ki. Kimsin, neyin otoritesisin ki sana muhalefet edip bir şeyler kazanalım? Ben sana ne yorum yazdım başta? Söylediklerin doğru veya yanlıştır, ama bunlar o adam yaşarken söylenmeliydi, böyle yapmamak da sana yakışmadı.Yani ben senin böyle birşey yapmanı hoş karşılamadım.Başkası açsa bu konuyu yorum bile yazmazdım. Bunun haricinde lütfen genelleme yapma, ben kimsenin arkasından bu tarz yorumlar yapmadım. Bahsettiğin Gezmiş ve Che ile ilgili konularda sadece, konuyu tartışmaya götüren kişilere sert yorumlar yazmışımdır. Yoksa o adamların yaptıkları bana göre dünyanın en yanlış şeyi bile olsalar, bu saatten sonra arkasından konuşmak neye yarar? Ayrıca biraz dikkat et, konu siyasete dönmesin, sonra bundan buraya mesaj atan herkes zararlı çıkar.:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...