karides
Üye
Osman bey hakkında bir kaç "acı" lafım var
Osman Yağmurdereli'nin ölüm haberinin verildiği başlık altında, "Kral, çıplak" diyememiş hiç kimse.
Ne yazık...
Allahtan rahmet dilenecek o kadar insan dururken, ülkemin iki yüzlü-sahte ve beş para etmez medyasının şişirdiği bu adam mı kaldı Allahtan rahmet dilenecek. Yapmayın arkadaşlar.
Sebeplerine gelirsek; (önce yumuşak yumuşak başlayakım) ey bu forumun güzel bayanları, sizin vekiliniz sizi adamdan saymıyorsa ne düşünürsünüz acaba? Örneğin;
Haaaa, bu o kadar önemli değil diyorsanız, o meşhur mafya bağlantılarından vereyim isterseniz bir porsiyon size. Bilen bilir arkadaşlar, sesi de, fiziği de yerlerde sürünen Osman beyimiz tamamen yer altı ilişkileri ve mafya desteği sayesine sahnede kalmıştır. Hiç bir başarısı olmadığı halde yıllardır sanatçı diye bu halka zorla yutturulmuştur. Hem de DEVLET SANATÇISI sıfatıyla. Siyasi olarak tam bir boş balondur. 3 dakikadan fazla konuşması mümkün değildir. Mafya bağlantıları o kadar ayyuka çıkmıştır ki, 2002 yılında "Sedat Peker"in internet sitesinin açılış töreninin özel davetlisidir (isteyen bununla ilgili haberleri de kolaylıkla bulur). Alaattin Çakıcı'yı da "ağabey"i olarak gördüğünü söylemiştir.( Ama tabi şunu unutmamak lazım, sizin o güzel melankolik haberleri izlediğiniz televizyonların da bu şahsiyetlerle yakın ilşkisi var. Kolay değil bunları yazmak). Bu nedenlerle, dokunulmazlıklar kalkınca, bilin bakalım kellesi tehlikede olacak ilk on isimden bir kimdi?
Kendisi onca olaya krışmasına rağmen, 1980 darbesinde işkence görmeyen bir kaç isimden biri olmuştur. TBMM İnsan hakları komisyonu üyesi iken, 12 Eylül 1980 darbesi sonrası İŞKENCE YAPILMADIĞINI iddia edecek kadar da alay etmiştir, bu ülkenin devrimcilerine. Siyasi olarak o kadar kolpadır ki, MHP, ANAP,DYP, AKP olarak listelemiştir siyasi kariyerini. Yani ideolojisi menfaat olmuştur beyzademin.
Evet arkadaşlar, ezbere cümleler zaten bizi bu hale getirdi. Gördüğünüz üzere benim bu adamdam nefret etmemi gerektiren onlarca sebebim var. Ya sizin?
Konuyu özellikle yeni bir başlık altında açtım. Zira, herkes görsün istiyorum ve unutmayın, bize sunulandan çok daha fazla gerçekler vardır her zaman.
Son olarak, ben Yüce Rab'bimin Osman bey'in taksiratlarını bile affetmemesini diliyorum.
Ne yazık...
Allahtan rahmet dilenecek o kadar insan dururken, ülkemin iki yüzlü-sahte ve beş para etmez medyasının şişirdiği bu adam mı kaldı Allahtan rahmet dilenecek. Yapmayın arkadaşlar.
Sebeplerine gelirsek; (önce yumuşak yumuşak başlayakım) ey bu forumun güzel bayanları, sizin vekiliniz sizi adamdan saymıyorsa ne düşünürsünüz acaba? Örneğin;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
"bir kadın ve bir erkek eşit değildir. hiçbir zaman eşit yaşamaz, eşit bir hayatı paylaşmaz. kadın her zaman erkeğin korumasına muhtaçtır"Haaaa, bu o kadar önemli değil diyorsanız, o meşhur mafya bağlantılarından vereyim isterseniz bir porsiyon size. Bilen bilir arkadaşlar, sesi de, fiziği de yerlerde sürünen Osman beyimiz tamamen yer altı ilişkileri ve mafya desteği sayesine sahnede kalmıştır. Hiç bir başarısı olmadığı halde yıllardır sanatçı diye bu halka zorla yutturulmuştur. Hem de DEVLET SANATÇISI sıfatıyla. Siyasi olarak tam bir boş balondur. 3 dakikadan fazla konuşması mümkün değildir. Mafya bağlantıları o kadar ayyuka çıkmıştır ki, 2002 yılında "Sedat Peker"in internet sitesinin açılış töreninin özel davetlisidir (isteyen bununla ilgili haberleri de kolaylıkla bulur). Alaattin Çakıcı'yı da "ağabey"i olarak gördüğünü söylemiştir.( Ama tabi şunu unutmamak lazım, sizin o güzel melankolik haberleri izlediğiniz televizyonların da bu şahsiyetlerle yakın ilşkisi var. Kolay değil bunları yazmak). Bu nedenlerle, dokunulmazlıklar kalkınca, bilin bakalım kellesi tehlikede olacak ilk on isimden bir kimdi?
Kendisi onca olaya krışmasına rağmen, 1980 darbesinde işkence görmeyen bir kaç isimden biri olmuştur. TBMM İnsan hakları komisyonu üyesi iken, 12 Eylül 1980 darbesi sonrası İŞKENCE YAPILMADIĞINI iddia edecek kadar da alay etmiştir, bu ülkenin devrimcilerine. Siyasi olarak o kadar kolpadır ki, MHP, ANAP,DYP, AKP olarak listelemiştir siyasi kariyerini. Yani ideolojisi menfaat olmuştur beyzademin.
Evet arkadaşlar, ezbere cümleler zaten bizi bu hale getirdi. Gördüğünüz üzere benim bu adamdam nefret etmemi gerektiren onlarca sebebim var. Ya sizin?
Konuyu özellikle yeni bir başlık altında açtım. Zira, herkes görsün istiyorum ve unutmayın, bize sunulandan çok daha fazla gerçekler vardır her zaman.
Son olarak, ben Yüce Rab'bimin Osman bey'in taksiratlarını bile affetmemesini diliyorum.

yagmur dereliye fatıha okusak ne olur okumasak ne olur kör ölünce badem gözlü hesabı da ölenın arkasından kötü konuşulmaz onun için badem gözlü şimdi bu genelde herkesin arkasından söylenır şimdi seri katil ölse ah ne merhametli adam der bızım milletimiz