Oruçluyken diş firçalamak orucu bozar mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
:tşk:

marist

marist

Üye
Bozmaz ama tehlikeli. Ağzını iyi çalkalaman gerekiyor. Bir de hiç su yutmaman gerekiyor.
Sabah uyandığımda dişlerimi fırçalamadan duramıyorum şimdi tehlikeli oldugu içinde geri çekiliyorum ne yapacagım bilemedim.

ismailozcn

ismailozcn

Üye
fırçalama,niye fırçalıyorsun yemek yemiyorsun su içmiyorsun her ramazanda aynı soru.eksiksiz aynı soru.Bu soru babadan oğula nesil heralde.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sakız orucu bozar mı konusunu kim açacak diye merakla bekliyoruz efenim:)

cagajosef

Üye
Sabah uyandığımda dişlerimi fırçalamadan duramıyorum şimdi tehlikeli oldugu içinde geri çekiliyorum ne yapacagım bilemedim.
Misvak kullanmakta sakinca yok fırçadan daha sağlıklı ayrıca. Çok ucuz heryerde bulunabilir...

marist

marist

Üye
Misvak kullanmakta sakinca yok fırçadan daha sağlıklı ayrıca. Çok ucuz heryerde bulunabilir...
Ondan değil uyandığımda dislerimde sarimsi birşey birikiyor o yüzden ağzımda kötü bir tad oluyor uyandığımda dişlerimi fırçalamak istiyorum ondan.

Son düzenleme:
Necmati

Necmati

Üye

• Beğen
Tepkiler: Invoke
messevim

messevim

Üye
Televizyonda da bu soru çok soruluyor ve neredeyse küfür edecek kadar sinirleniyorum. ya hu be adam madem dişini fırçalayacaksın sahurda yemek yedikten sonra git dişini fırçala. yani oruçlu iken neden bu konuya bu kadar takılırlar anlamıyorum. Bir de şu soru var neden her sene on gün ileri gidiyor. bu adamlar yıllardır söyleye söyleye ağızlarında tüy bitti. neden her sene her sene aynı sorular sorup durulur anlamıyorum ki.
10 gün ileri değil, geri geliyor ramazan.

• Beğen
Tepkiler: Invoke