DPool
Üye
-
Konu Sahibi
-
abi valla ben hersene tutarım tastamam ama bu sıcaklarla anlaşamıyorum gerçekten çeken bilir vantilatör 1 tane var 1 tanede odama alıcaktım heryerde tükenmiş :S yuh dedim artık abi normalde bu ramazan tarihleri sabit olmalı kolaylaştırıcı olmalı çünkü islamiyet kolaylık dinidir ama kim ayarlıyo bu tarihleri onu bilmiyorum bizzat efendimiz mi demiş tarihleri felan bilmiyorum yoksa diyanet mi kendiliğinden yok bu takvime göre her yıl 10 gün geri alıyo anlamadım kış günü olsun 60 gün olsun söylenmem ama bu sıcak bayıyo günde 2 kere duş alıyorum artık baydı :S ben soğuk yerlerde okumalıyım heralde erzurum tıp yazıp gitmeliyim başka çaresi yok dayanamıyorumŞartlar mühim değil kardeşim, bence önemli olan; itikâdi bir şekilde ibadetimizi sıhhatli yapabiliyor muyuz?
guzel bilgiler kardeş. açlığı gideren olsa daha iyi olurben susamıyorum
abi valla ben hersene tutarım tastamam ama bu sıcaklarla anlaşamıyorum gerçekten çeken bilir vantilatör 1 tane var 1 tanede odama alıcaktım heryerde tükenmiş :S yuh dedim artık abi normalde bu ramazan tarihleri sabit olmalı kolaylaştırıcı olmalı çünkü islamiyet kolaylık dinidir ama kim ayarlıyo bu tarihleri onu bilmiyorum bizzat efendimiz mi demiş tarihleri felan bilmiyorum yoksa diyanet mi kendiliğinden yok bu takvime göre her yıl 10 gün geri alıyo anlamadım kış günü olsun 60 gün olsun söylenmem ama bu sıcak bayıyo günde 2 kere duş alıyorum artık baydı :S ben soğuk yerlerde okumalıyım heralde erzurum tıp yazıp gitmeliyim başka çaresi yok dayanamıyorum
HaKaN™;3714832' Alıntı:Teşekkürler güzel paylaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?