avcitalip
Üye
Ortalama 100 TL Civarı Bütçeyle Hangi Kablosuz Modem Satın Alınmalı ?
İhtiyaçlar ;
Kablosuz Bağlanacaklar : x4 Leptop(en az 2 tanesi gün boyu açık),x1 masaüstü pc(sadece geceleri açık-torrent
),x4 Akıllı Telefon(1 ta
kabl
Mesafe
15-20 Metre Mesafeden 1982 Yılında yapılmış ESKİ bir binanın içindeki 4-5 tane kalın duvar ve aradaki eşyaların içinden geçip hiçbir şekilde kopma yaşamamak istiyorum bu duvarlardan birisi kat arası yani modem 1 üst katta konumlandırılmış durumda...
Şu Anda Kullandığım Modem ;
Air-Ties RT-206v2 125Mbps TTnet'in dağıttığı kablosuz modem,bu modem 3.duvardan sonra sapıtmaya başlıyor ve 4.duvardan sonra sinyal tamamen kopuyor
şu anda kullandığım modemin bütün özellikleri :
aklımda bu modem
Aklımdaki Modem :
Hadi Arkadaşlar Tavsiyelerinizi Bekliyorum,Ürünü Alabilmek İçin Şu Anda 30 TL Para Ayırdım(öğrenciyim,haftadan haftaya harçlık alıyorum) tahminimce 3 hafta sonra falan 100 TL civarı param olur yani 3 hafta boyunca tavsiyelerinizi bekleyebilirim...
birde şu anda kullandığım modem ara sıra kopuyor bazen internet komple gidiyor kapat-aç yapmadıktan sonra düzelmiyor ve 8Megabit internetimi 3 bilemedin 4 Megabit olarak görebiliyorum en fazla
Anlık Sonuç :
bu s
yeni aldığım modemde de aynı şekilde düşük internet hızıyla karşılaşır mıyım ? eski evde UyduNet'in 3 Megabitlik tarifesini kullanıyordum emin olun bundan daha az kopma v.s yaşıyordum
Neyse Gelsin Yorumlar
Kablosuz Bağlanacaklar : x4 Leptop(en az 2 tanesi gün boyu açık),x1 masaüstü pc(sadece geceleri açık-torrent
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(geceleri H.A.A.R.P'e dönüşüyor
),x4 Akıllı Telefon(1 ta
si sabah-akşam evdeyken açık kalacak),1-2 tane misafir cihazkabl
u bağlanacaklar : x2 masaüstü pc(ne şekilde nasıl çalıştıkları bilinmiyor-komşuların pcleri) Mesafe
İstenilen Kapsama ; 15-20 Metre Mesafeden 1982 Yılında yapılmış ESKİ bir binanın içindeki 4-5 tane kalın duvar ve aradaki eşyaların içinden geçip hiçbir şekilde kopma yaşamamak istiyorum bu duvarlardan birisi kat arası yani modem 1 üst katta konumlandırılmış durumda...
Şu Anda Kullandığım Modem ;
Air-Ties RT-206v2 125Mbps TTnet'in dağıttığı kablosuz modem,bu modem 3.duvardan sonra sapıtmaya başlıyor ve 4.duvardan sonra sinyal tamamen kopuyor
şu anda kullandığım modemin bütün özellikleri :
aklımda bu modem
ama forumda kullananlar kronik sorunları olan bir model olduğundan bahsetmiş ancak kimisi de çok memnun olduğunu söylemiş
Aklımdaki Modem :
Hadi Arkadaşlar Tavsiyelerinizi Bekliyorum,Ürünü Alabilmek İçin Şu Anda 30 TL Para Ayırdım(öğrenciyim,haftadan haftaya harçlık alıyorum) tahminimce 3 hafta sonra falan 100 TL civarı param olur yani 3 hafta boyunca tavsiyelerinizi bekleyebilirim...
birde şu anda kullandığım modem ara sıra kopuyor bazen internet komple gidiyor kapat-aç yapmadıktan sonra düzelmiyor ve 8Megabit internetimi 3 bilemedin 4 Megabit olarak görebiliyorum en fazla

Anlık Sonuç :
bu s
rım modemden kaynaklanıyor
yeni aldığım modemde de aynı şekilde düşük internet hızıyla karşılaşır mıyım ? eski evde UyduNet'in 3 Megabitlik tarifesini kullanıyordum emin olun bundan daha az kopma v.s yaşıyordumNeyse Gelsin Yorumlar

300 Mpbs 

diyeceksin biliyorum ama bu access point çok kafama takılıyor