Kǔr Şâd
Üye
Evet, ortada adam kalmamış..
Ergen kızların daha çok söylediği bir söz.
Doğru söylüyorsunuz, ortada adam sayısı azaldı. Ama bitmedi, çoğu kızın bu sözü söylemesinin nedeni güvenilmeyecek bir insana güvenlerinin sarsılmasından kaynaklanıyor.
Konuya şu açıdan bakalım ;
1.60 boyu olup cebinde emanet taşıyan saçlarını ibik gibi havaya diken, kalabalıkken atarın kralını yapıp tek olunca abi çeken, badi giyen pantalon altına şıpıdık giyen cebinde milyarlık telefonu olmasına rağmen 10 tl lik kontorü olmayan, ve buna rağmen 500TL fatura ödüyormuş gibi hava yapan, internette sürekli güncel olan ( @Burger @Sokak @WC ), Turkche konusmaya bayılan emo olan ve kendini herşeyden önce adam sanan tiplerden hoşlanan kızlar.
Böyle tiplere ay cok cool diyip gönül veriyorsunuz, sonrada '' ortada adam kalmamış ''.
Sizcede bir yanılgı yokmu ortada ?
Teşekkür ederim dostum, doğruları söylemeye devam edeceğim. Aklıma geldikçe dile getiriyorum.kesinlikle haklısın ve senin yazılarını okumayı seviyorum
tabii ki var.
Dünya çok değişdi
cebinde milyarlık telefonu olmasına rağmen 10 tl lik kontorü olmayan, ve buna rağmen 500TL fatura ödüyormuş gibi hava yapan
............tamamına katılıyorum. Nereye gidiyor bu gençlik? Bi stajerim vardı saçlar kıvırcık ve omuzları geçmiş keçi sakallı ama sakalı en az 6-7 cm ucunda boncuk var. Tamam herkesin giyim ve görünüş tarzı farklıdır ama bukadar mı olur? Artık görünüş açısından kadınlar erkekleşiyor, erkeklerse kadınlaşıyor.
Şimdi yazıcaklarım tamamen bu konu dışındadır. Ve kendi görüşümdür.
Metro bildiğiniz gibi hafif raylı sistem. Tren ise ağır raylı sistem. Dolayısı ile Metroseksüellik ile trenseksüellik arasında ince bir çizgi var. Hafif yerine ipin ucunu kaçırırsanız mazallahh..
çok doğru söylemişsin arayan belasını da bulur mevlasını da...güvenilmeyecek bir insana güvenlerinin sarsılması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?