ormanda ve şehre yakın gece yürüyüşü( amaç heyecan, zevk, psikopatlık:d:

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
ormanda ve şehre yakın gece yürüyüşü( amaç heyecan, zevk, psikopatlık:d:
Olay!!! Olay!!! Olay!!!

gece yarıları ormandaki bu yürüyüşün sebebi ne diye düşündüyseniz tüm bu sorularınıza cevap getirmeye hazırlandık

şok şok şok isa ormanda ne yapıyor?

öncelikle olay görüntülere bir izleyelim:d:

gece saat 1:32 sıralarında çekilmiş bu resimler maxinin enleri arasına giren üyelerden zaza nickli üyeye ait peki soruyoruz o gece ne olduda 2 km uzaklıktaki ormana gidildi?

zaza; öncelikle şunu belirtmeliyimki mesleğim icabıdır eğer kovalağım adam tazı gibi koşmasaydı şuan onun fotoğrafınıda görüyor olurdunuz araba olmadığı için dönüşte yüreyerek geldim ve bu kareler çıktı:d:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Gözünden Uyku Akıyor :D Ne İşin Var Ormanda :D

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Gözünden Uyku Akıyor :D Ne İşin Var Ormanda :D
gece eve doğru giderken tam eve yetiştim yetişecem bali çeken birini gördüm hiç tınlamadım ama gözümüde ayırmadım bide bizim ev karaköprünün sonundaydı yani neredeyse ıssız normaldi yani baktım bana doğru geliyor bakışlarımdan rahatsız oldu tabi ne bakıyon lan hiçmi insan görmedin dedi
bende ben insan gördüm ama insan gibi hayvan görmedim dedim
dediki sen diyosun lan(sarhoş gibi konuşuyor yamuk yamuk)
hayvansın diyorum dedim:d: demez olaydım bıuçağını çıkarttı
salladı ilki fiyasko yere yatırdım tekmeledim biraz dedim akşam akşam uğraşamam düştüm yola meğerse arkamdan takip ediyormuş aniden saldırdı son anda gördüm ama koluma bir cizik attı
sinirlenince kendimi tutamıyom ana avrat düz gittim orada artık ne bulduysam onunla vurdum yakınlarda fırın vardı arazide odunlarıda vardı aldım elime vurmaya başladım bir hamleyle bıçağı savurdu geri çekildim kaçmaya başladı artık o halle nasıl koşuyo anlamadım valla tazı gibi tabi bende alışkınım adam kovalamaya peşine düştüm ormanda izini kaybettim:islik

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
gece eve doğru giderken tam eve yetiştim yetişecem bali çeken birini gördüm hiç tınlamadım ama gözümüde ayırmadım bide bizim ev karaköprünün sonundaydı yani neredeyse ıssız normaldi yani baktım bana doğru geliyor bakışlarımdan rahatsız oldu tabi ne bakıyon lan hiçmi insan görmedin dedi
bende ben insan gördüm ama insan gibi hayvan görmedim dedim
dediki sen diyosun lan(sarhoş gibi konuşuyor yamuk yamuk)
hayvansın diyorum dedim:d: demez olaydım bıuçağını çıkarttı
salladı ilki fiyasko yere yatırdım tekmeledim biraz dedim akşam akşam uğraşamam düştüm yola meğerse arkamdan takip ediyormuş aniden saldırdı son anda gördüm ama koluma bir cizik attı
sinirlenince kendimi tutamıyom ana avrat düz gittim orada artık ne bulduysam onunla vurdum yakınlarda fırın vardı arazide odunlarıda vardı aldım elime vurmaya başladım bir hamleyle bıçağı savurdu geri çekildim kaçmaya başladı artık o halle nasıl koşuyo anlamadım valla tazı gibi tabi bende alışkınım adam kovalamaya peşine düştüm ormanda izini kaybettim:islik

Valla Sana Değilde :D Seni Kovalayan Baliciye Acıyorum :naughty::naughty: Allahtan İzini Kaybetmişsin Yoksa Hapishaneden Maxicep'e Girecektin :D:aha::aha:

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Valla Sana Değilde :D Seni Kovalayan TBaliciye Acıyorum :naughty::naughty: Allahtan İzini Kaybetmişsin Yoksa Hapishaneden Maxicep'e Girecektin :D:aha::aha:
genelde hep böyle diyorlar bizim arkadaşlar bir video çekmişti eve hırsız girmişti o zaman silahlıydı ben eve girdim bunlar apartmanın önünde kameraya karşı sohpet ediyorlardı

bir arkadaş şöyle dedi yazık ya şimdi bi ton dayak yiyecek
beni tam tanımayan biri dediki o zaman gidelim yardıma çocuğa yazık olucak dedi
arkadaşım ise şöyle dedi ben isaya değil hırsıza acıyorum:d:

hapishanemi o bana sataşıyor nefsi müdafa:oke:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
genelde hep böyle diyorlar bizim arkadaşlar bir video çekmişti eve hırsız girmişti o zaman silahlıydı ben eve girdim bunlar apartmanın önünde kameraya karşı sohpet ediyorlardı

bir arkadaş şöyle dedi yazık ya şimdi bi ton dayak yiyecek
beni tam tanımayan biri dediki o zaman gidelim yardıma çocuğa yazık olucak dedi
arkadaşım ise şöyle dedi ben isaya değil hırsıza acıyorum:d:

hapishanemi o bana sataşıyor nefsi müdafa:oke:

Ahaha :aha::aha::aha:

"yazık ya şimdi bi ton dayak yiyecek" :ah:D

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
kol@j

kol@j

Üye
su testisi su yolunda kırılır..

kırılır da kırılacağım diye de uğraşmasa daha iyi olmaz mı?

kol@j

kol@j

Üye
hepimizin kaderinde dert sıkıntı ve ölüm var ama

kaderin seni bulur.. sen olumsuz kaderin üstüne üstüne gitme

Samsun55''

Samsun55''

Üye
manyakmısın abi sen :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Gece vaktine bayılırım :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt