Dedıgın dogruysa Guzel bıseyAyarlarını yaparsan girişte 1 kontor sonra yazışmalara göre kontor gidiyo (60 kb 1 kntr)
arkadaşım paylaşım içn teşekkür ederim programı denicem bol bol kntrüm var yedigün sağolsun
her şifreye 10 kntr veriolar 

Ben hızı kasdetmıstım ama neyseaman bee hellboy tabiki doğru olcak zaten msn programları durduk yere kontör yemez tabii ücretsiz bir proysa ama veri kullanımı programa bağlı mesela agile java da yazdığın slm nbr gibi bir yazı 1 kb den daha az veri harcıyor programa bağlı yani diğer bir program aynı cümle içn daha fazla veri kullanıyor olabilir bu verilerin toplamı 60 kb olduğu zmn 1 kntr 60 bu her zaman böledirarkadaşım paylaşım içn teşekkür ederim programı denicem bol bol kntrüm var yedigün sağolsun
her şifreye 10 kntr veriolar
![]()

Iste o yuzden sormustum bendeya berbat bi programmış ya girişte hatalar verdi direk 2 kntrümü yedi bağlanırken bişey indirdi tele ayrıca dediğin kadarda güzel değilmiş en iyisi agileye devam...
ya berbat bi programmış ya girişte hatalar verdi direk 2 kntrümü yedi bağlanırken bişey indirdi tele ayrıca dediğin kadarda güzel değilmiş en iyisi agileye devam...
ayarını yaparsan 1 kontör gidiyo.ya bnm ayarlar zaten yapılı normalde trkcll de 60 kb 1 kntrden daha ucuzu yok hiç ayar yapmazsan 20 kb 1 kntr oluyo ama program ilk başta bişey indirdi ordan gitti ztn kntrüm sonra grafikleri biraz bozuk.. önemli olan paylaşmak emeğe saygı..