ORJİNALİ TÜRKÇE JAVA MSN : QuickIM Express (ÜSTELİK ÇOK HIZLI)

Sponsorlu Bağlantılar

Kürşat27

Üye
    Konu Sahibi
ORJİNALİ TÜRKÇE JAVA MSN : QuickIM Express (ÜSTELİK ÇOK HIZLI)
Ben 6300'da sorunsuz kullanıyorum.TAVSİYE EDERİM_!:oke:

LinK :

• Beğen
Tepkiler: myall, byn czb, murat2100 ve 1 kişi daha

BOZKURT71

Üye
Birader Kaç Kntr Gidio O önemli

Kürşat27

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlarını yaparsan girişte 1 kontor sonra yazışmalara göre kontor gidiyo (60 kb 1 kntr)

siberson

siberson

Üye
saol arkadaşım :coold:

ycg35

ycg35

Üye
aman bee hellboy tabiki doğru olcak zaten msn programları durduk yere kontör yemez tabii ücretsiz bir proysa ama veri kullanımı programa bağlı mesela agile java da yazdığın slm nbr gibi bir yazı 1 kb den daha az veri harcıyor programa bağlı yani diğer bir program aynı cümle içn daha fazla veri kullanıyor olabilir bu verilerin toplamı 60 kb olduğu zmn 1 kntr 60 bu her zaman böledir :ok2: arkadaşım paylaşım içn teşekkür ederim programı denicem bol bol kntrüm var yedigün sağolsun :D her şifreye 10 kntr veriolar :D:D

Hellboy®

Hellboy®

Üye
aman bee hellboy tabiki doğru olcak zaten msn programları durduk yere kontör yemez tabii ücretsiz bir proysa ama veri kullanımı programa bağlı mesela agile java da yazdığın slm nbr gibi bir yazı 1 kb den daha az veri harcıyor programa bağlı yani diğer bir program aynı cümle içn daha fazla veri kullanıyor olabilir bu verilerin toplamı 60 kb olduğu zmn 1 kntr 60 bu her zaman böledir :ok2: arkadaşım paylaşım içn teşekkür ederim programı denicem bol bol kntrüm var yedigün sağolsun :D her şifreye 10 kntr veriolar :D:D
Ben hızı kasdetmıstım ama neyse :D

ycg35

ycg35

Üye
ya berbat bi programmış ya girişte hatalar verdi direk 2 kntrümü yedi bağlanırken bişey indirdi tele ayrıca dediğin kadarda güzel değilmiş en iyisi agileye devam...

Hellboy®

Hellboy®

Üye
ya berbat bi programmış ya girişte hatalar verdi direk 2 kntrümü yedi bağlanırken bişey indirdi tele ayrıca dediğin kadarda güzel değilmiş en iyisi agileye devam...
Iste o yuzden sormustum bende

Demek neymıs anlamadan denemeden YORUM yapılmıcakmıs !!!

clubber2008

Üye
teşekkürlerrrrrr

asi_kanarya

Üye
6230i ye oluomu

Furky0615

Furky0615

Üye
Teşekkürler

iskenlii

iskenlii

Üye
Teşekür Ederim Yuck Sende Iyi Programlar Var

yasirarslan

yasirarslan

Üye
saolasın kardeşim emeğine sağlık

Kürşat27

Üye
    Konu Sahibi

Yapmasını bilmiyorsan konuşma:nono: ayarını yaparsan 1 kontör gidiyo.

ycg35

ycg35

Üye
ya bnm ayarlar zaten yapılı normalde trkcll de 60 kb 1 kntrden daha ucuzu yok hiç ayar yapmazsan 20 kb 1 kntr oluyo ama program ilk başta bişey indirdi ordan gitti ztn kntrüm sonra grafikleri biraz bozuk.. önemli olan paylaşmak emeğe saygı..

Kürşat27

Üye
    Konu Sahibi
ya bnm ayarlar zaten yapılı normalde trkcll de 60 kb 1 kntrden daha ucuzu yok hiç ayar yapmazsan 20 kb 1 kntr oluyo ama program ilk başta bişey indirdi ordan gitti ztn kntrüm sonra grafikleri biraz bozuk.. önemli olan paylaşmak emeğe saygı..

OLabiLir saoL

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
tesekkürler

limanci

Üye
aloo bu msn türkçe değil yanlış yazmayın...

Ekselans31

Üye
nokia 5310da çalışırmı
saol kardeş

Takipçi Satın Al

Üst Alt