Orjinal Yazılım Kullanımı Hakkında Birkaç Bişeyler :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal Yazılım Kullanımı Hakkında Birkaç Bişeyler :)
Meraba arkadaşlar.

Biraz orjinal yazılım aslında orjinal belle, cfw ve hack kullanımından bahsetmek istiyorum.

Bugün aralarınızda bazı kullanıcılar cfw oluşturuyor bunu bize sunuyorlar. Teşekkür ediyoruz, gerçekten önemli işler yapıp sonuçta bir hizmet veriyor.
Ama cfw yüklerken telefondaki yazılımın orjinalliği bozuluyor. Başka bir yerinde hata olabiliyor. Açık olabiliyor. Başka sorunlar yaşanabiliyor. Birazda içimiz rahat etmiyor.
Bu yüzden cfw yanlısı değilim.

Forumun birçok kullanıcısıda hack atmış olarak kullanıyor.
Arkadaşlar ben ne kadar hack e karşı olsamda 2 kere attım. Birincisi unsigned uygulamaları denemek içindi.
İkinciside açık/kapalı wigdetler hoşuma gittiği için. :)

Sonuç olarak şuna vardım. Wigdetleri eklediğim ekranı fazla kullanmıyodum. Belle ile gelen yukarıdan aşağı çektiğimiz bölüm (ismi şuan aklıma gelmiyor) aslında yetiyor ve daha iyi geldi.
2. Sonuç olarakda güzel unsigned uygulamaların signedları çıkıyor.

Ama hack atmanın getirdiği reset gibi sorunlar var.

Benim telefonum şuanda hacksiz ve cfw siz. Gayet stabil çalışıyor ve beğeniyorum.
Kullandığım uygulamalar
-fMobi
-Tweeties
-Whatsapp
-Asphalt 6
-Angry Birds
-Hero of sparta
-Opera Mobile
-Battery info

Bu kadar ve bunlar bütün ihtiyaçlarımı en iyi ve en güzel şekilde karşılıyor.
Her görüşe saygım var fakat;
Hacke çok mu gerek duyuyorsunuz? Neden hack atıyorsunuz?

sonerrap

sonerrap

Üye
galatasaray logolu saat widgeti için hackledim :)

mkkozanmk

Üye
kardeş signed ara dur hack yoksa. . Biraz özgürlük galiba hack . .Ama sen de haklısın orijinal bir başka . .Ama hack orijinal tel e bir zararı var mi ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Cfw yi önüne gelen herkezin cfw sini yüklerseniz karşılaşmayacağınız sorun kalmaz ama işinde usta kişilerin cfwleri yüklerseniz her zaman orjinal belleden bir adım öndesinizdir.

Hack hiç bir şekilde telefona reset attırmaz soruna yol açmaz hack te dikkat edilmesi gerek iki nokta:
1. hack te rompacher yamalarından openall4 yamasını kesinlikle kapatın işiniz düştüğünüzde açın gene kapatın sistem dosyalarının güvenliğini korumak için bu şart.
2. hackli sistemde hackli sistemim var diye önünüze gelen her uygulamayı kurmayın önce yorumları mesajları okuyun sonra yükleyin ok

bunları yapın bakalım herhangi bir sorunla karşılaşıyor musunuz görün ...

Suyaka

Suyaka

Üye
İyi bir kullanıcısıysan, telefonunu hackler ve sistemi dilediğin gibi biçimlendirirsin. Doğabilecek güvenlik açıklarına önlem alabilmeyi bilmelisin tabî. Sonuçta sistem dosyalarını değiştirilebilir ve silinebilir hâle getiriyorsun. Bu sırada telefonun çökebilir de, uygulamalar problem çıkarabilir de. Bu tamamen senin bilinçli davranmanla ilgili. Çöktüğünde neler yapabileceğini biliyorsan, flash kavramıyla aran iyiyse ve gerektiğinde hard format atma konusunda yeterli bilgiye sahipsen ve bütün bunları bilen biri olarak hâlâ telefonunu hacksız kullanıyorsan bir kere daha düşünmen gerekir. Keza öyle olmasaydı bilgisayarında WINDOWS klasörünü göremezdin ve bunun aslında nelerin önüne geçtiğinin farkında olamazdın. Demek istediğim şey, oyunu kurallarına göre oynamak istiyorsan paranı bayılır uygulamanı satın alırsın. Bu sâyede de uygulamanın sonunda yazan o Signed ya da Unsigned kelimelerini iplemezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt