erdgnblt
Üye
Orjinal Yazılım Kullanımı Hakkında Birkaç Bişeyler :)
Meraba arkadaşlar.
Biraz orjinal yazılım aslında orjinal belle, cfw ve hack kullanımından bahsetmek istiyorum.
Bugün aralarınızda bazı kullanıcılar cfw oluşturuyor bunu bize sunuyorlar. Teşekkür ediyoruz, gerçekten önemli işler yapıp sonuçta bir hizmet veriyor.
Ama cfw yüklerken telefondaki yazılımın orjinalliği bozuluyor. Başka bir yerinde hata olabiliyor. Açık olabiliyor. Başka sorunlar yaşanabiliyor. Birazda içimiz rahat etmiyor.
Bu yüzden cfw yanlısı değilim.
Forumun birçok kullanıcısıda hack atmış olarak kullanıyor.
Arkadaşlar ben ne kadar hack e karşı olsamda 2 kere attım. Birincisi unsigned uygulamaları denemek içindi.
İkinciside açık/kapalı wigdetler hoşuma gittiği için.
Sonuç olarak şuna vardım. Wigdetleri eklediğim ekranı fazla kullanmıyodum. Belle ile gelen yukarıdan aşağı çektiğimiz bölüm (ismi şuan aklıma gelmiyor) aslında yetiyor ve daha iyi geldi.
2. Sonuç olarakda güzel unsigned uygulamaların signedları çıkıyor.
Ama hack atmanın getirdiği reset gibi sorunlar var.
Benim telefonum şuanda hacksiz ve cfw siz. Gayet stabil çalışıyor ve beğeniyorum.
Kullandığım uygulamalar
-fMobi
-Tweeties
-Whatsapp
-Asphalt 6
-Angry Birds
-Hero of sparta
-Opera Mobile
-Battery info
Bu kadar ve bunlar bütün ihtiyaçlarımı en iyi ve en güzel şekilde karşılıyor.
Her görüşe saygım var fakat;
Hacke çok mu gerek duyuyorsunuz? Neden hack atıyorsunuz?
Biraz orjinal yazılım aslında orjinal belle, cfw ve hack kullanımından bahsetmek istiyorum.
Bugün aralarınızda bazı kullanıcılar cfw oluşturuyor bunu bize sunuyorlar. Teşekkür ediyoruz, gerçekten önemli işler yapıp sonuçta bir hizmet veriyor.
Ama cfw yüklerken telefondaki yazılımın orjinalliği bozuluyor. Başka bir yerinde hata olabiliyor. Açık olabiliyor. Başka sorunlar yaşanabiliyor. Birazda içimiz rahat etmiyor.
Bu yüzden cfw yanlısı değilim.
Forumun birçok kullanıcısıda hack atmış olarak kullanıyor.
Arkadaşlar ben ne kadar hack e karşı olsamda 2 kere attım. Birincisi unsigned uygulamaları denemek içindi.
İkinciside açık/kapalı wigdetler hoşuma gittiği için.

Sonuç olarak şuna vardım. Wigdetleri eklediğim ekranı fazla kullanmıyodum. Belle ile gelen yukarıdan aşağı çektiğimiz bölüm (ismi şuan aklıma gelmiyor) aslında yetiyor ve daha iyi geldi.
2. Sonuç olarakda güzel unsigned uygulamaların signedları çıkıyor.
Ama hack atmanın getirdiği reset gibi sorunlar var.
Benim telefonum şuanda hacksiz ve cfw siz. Gayet stabil çalışıyor ve beğeniyorum.
Kullandığım uygulamalar
-fMobi
-Tweeties
-Asphalt 6
-Angry Birds
-Hero of sparta
-Opera Mobile
-Battery info
Bu kadar ve bunlar bütün ihtiyaçlarımı en iyi ve en güzel şekilde karşılıyor.
Her görüşe saygım var fakat;
Hacke çok mu gerek duyuyorsunuz? Neden hack atıyorsunuz?