Skaptan
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
bu yöntem on numara başka 10 dakika da bada 2.0.1 den bada 1.0.2 ye dönüyorsun oradanda kiesle tekrar bada 1.2 ye güncelliyorsun sorunsuzEh sabahtan beri uğraşıyorsun, sağlam olsun artık. Yine Bada 2.0 yada başka bir FW'ye geçersem denerim.
bu link hata veriyor dostum bi baksana
bu link hata veriyor dostum bi baksana
bence bu yöntemde biraz eksik var. Sonuçta başka bir fw de kor seçilmişse telefonun kodunda ufak bir değişiklik olmuş olabilir. şanslı olanların değişmemiştir bu yöntemle direk orijinal yaparlar ama şanssız olanlar maalesef telefon koduyla uğraşması gerekiyorçok talep gelirse resimli anlatabilirim forumda...
dostum benim sorunum sizin burda yazdığınız gibi. bada2 kurduktan sonra sürekli kapandığı için kaldırıp tekrar eski sürümü yüklemeye çalıştım sonunda başarılı da oldum ancak kiese bağlayınca güncelleme yapılamaz yükseltilemez çünkü orjinal sürüm değil uyarısı veriyor bu sorunun çözümü sizde var ise yardım bekliyorum ya da bir öneri. teşekkürler..dediğin doğru prdct kodu değişmemiş olması lazım kieste güncelleme olması için eger öyle olduysa onunda yöntemi var videolu anlattım ama upload etmedim telep olmadı galiba şanlı millet prdct kodu değişen olmamış
dostum benim sorunum sizin burda yazdığınız gibi. bada2 kurduktan sonra sürekli kapandığı için kaldırıp tekrar eski sürümü yüklemeye çalıştım sonunda başarılı da oldum ancak kiese bağlayınca güncelleme yapılamaz yükseltilemez çünkü orjinal sürüm değil uyarısı veriyor bu sorunun çözümü sizde var ise yardım bekliyorum ya da bir öneri. teşekkürler..
| Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1152x864 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın |
skaptan kardeş...önemli bi soru soracagım...bu dosyanın içinden driver çıkmadı..ben driver için çok önceden paylaşmış oldugunuz sıcak sıcak bada 2.0 konusundaki driveri kullansam olurmu???ama bada 2.0 için başka driver bada 1.2 için başka drivermı kullanıyoruz??
teşekkürler kardeşim...ozaman demekki her bada sürümünün driveri farklı oluyor öylemi???
abi çok sağol yaaaa...ALLAH razı olsun...forumlarda böyle yardımsever kardeşlerizin olması muhteşem bişey bizler için...tekrar teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?