Orjinal oyun arşivim. :) (hava atmak gibi olmasın meraklısına)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barmanbek

barmanbek

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal oyun arşivim. :) (hava atmak gibi olmasın meraklısına)
Arkadaşlar akşam akşam canım sıkıldı maxicepte konu acıyım dedim ne konusu acıyım derken oyun arşivim aklıma geldi çıkarıp fotosunu çektim. Oyunların hepsi ilk çıktığı zamanlar alınmıştır tamamen orjinaldir (aral bandrolleri var ) Fişlerini bile saklıyorum :) sizce bu resimdeki tüm oyunları bianda satmak istesem alıcı bulunurmu kaça satarım :) satacağımdan değil meraktan soruyorum :) resmini cektim. bakın:

• Beğen
Tepkiler: 'Davut ve CuMSooT

CuMSooT

CuMSooT

Üye
grand theft auto fovorim.

tuttum seni :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Oyun şirketleri seninle gurur duyuyor :ehe

barmanbek

barmanbek

Üye
    Konu Sahibi
Saolun arkadaşlar parası olupta korsana veren arkadaşları kınıyorum. Ayrıca aral şuan inanılmaz indirim yaptı zamanında 80-90 tl verdiğim oyunlar şimdi 35 tl :) biraz kazık oldu ama pişman değilim :) emeğe saygı.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
hayatımda bi kere orjinal oyun aldım.Oda call of duty 4.mecburiyetten aldım yoksa onada vermezdim para:D

D-WADE/FLASH

D-WADE/FLASH

Üye
Saolun arkadaşlar parası olupta korsana veren arkadaşları kınıyorum. Ayrıca aral şuan inanılmaz indirim yaptı zamanında 80-90 tl verdiğim oyunlar şimdi 35 tl :) biraz kazık oldu ama pişman değilim :) emeğe saygı.

Elimden geldiğince bende orjinal almaya çalışıyorum.. Fakat genelde eski oyunları.. Yoksa sevdiğim bir oyun çıkmışsa gidip 100 lira verip almam.. İndirime girmesini bekleyesiye kadar korsanını alırım artık ne yapalım.. :D

Necmati

Necmati

Üye
Hep sevdiğim tarz oyunlar .
Güzel :oke:

'Davut

'Davut

Üye
Aslında Aral Firması gurur duyuyordur...:ehe Yanılmıyorsam Çoğaltımını yada dağıtımı Aral Firması yapıyor...:) Emeğe Saygında hoş bir durum...:)

barmanbek

barmanbek

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar yorumlarınız için çok teşkkürler. Biran esti ve paylaşmak istedim. oyunlardan bitanesinde sorunla karşılaştım onuda halledemedim. halletmeye çalışıyorum Bioshock 2 Açılmıyor hata raporu çıkıyor.Oyunu aldığım yere götürdüm yükleme yaptılar takır takır açıldı. Başka forum a bi sorunnu yazdım ama çözüm bulamadım. wolfenstein adlı oyunda başta hata raporu çıkartıyordu sonra birgün windows xp yardım sitesine yönlendirdi oyun orda wolfenstein adlı oyunun update linki vadı indirdim kurdum ve şimdi wolfenstein adlı oyunum hata raporu göstermiyor çalışıyor. bioshock 2 de de update aradım fakat updatelerin hepsi games for windows live oyun updatesi çıktı. Onu yükledim yine bioshock 2 açılmadı hata raporu çıktı. Bu sorun için yeni konu açmalımıyım yoksa bilen varsa yardım etsin lütfen.

Adilx05

Adilx05

Üye
Ben Oyunu Genelde Psde Oynarım O Yüzden Mecburen Orjinal Almak Zorundayım :oke:

вαтıη

вαтıη

Üye
Orijinali ucuz olsa herkes alacak PES11 orijinal 120TL. :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt