Memko
Üye
-
Konu Sahibi
-
1-CWF değil CFWNokia x6'm var. Belle shell falan yükledim daha önce de yüklemiştim orjinale döndüğümde sorun olmamıştı. Dün gece yine yaptım başka bir cfw hoşuma gitmedi. Sonra Navifirmden orjinal cwfyi indirdim yüklüyorum herşey mükemmel ancak internet tarayıcının sağ altındaki seçenekler tuşuna basmıyor ve galeride resim açınca resimden çıkmak için sağ alt köşedeki geri tuşuna basmıyor sağ alt köşede bir sorun var yani. Bunu nasıl düzelteceğiz. Ayrıca Nokia x6 Rm-559 Code: 059B036 Navafirmde benim koduma uygun yazılım yok?
hocam kalibrasyon ayarı yok sanırım s60v5te hiç görmedim şimdi de baktım bulamadım. biçimlendirip hard formak atayım şimdi hemen
Sülümandönmez hataları fark ettim de düzeltmeye fırsat olmadı alışkanlık olmş cwf yazmako ddiğinizin aynısını yaptım zaten tek fark crt 308 işaretini kaldırmamıştım ondan olmuş olma ihtimali var mı ?
Bekliyorum.Baştan deniyorum arkadaşlar yardımlar için teşekkürler durumu bildireceğim bakalım öğreneceğiz sorunun neden olduğunu
ben linkleri yeniledim. Siz başladıysanız sorun yok. Yalnız konudaki anlatımın ufakta olsa bir yerini atlamayınBen başladım bile ama teşekkürler yüklerseniz diğer üyeler de faydalanabilir benim şimdi yapacağım da olmazsa sizin linkten denerim
yükledikten sonra hard attın mı?Hepsini aynı şekilde yaptım yok olmuyorTarayıcıdaki sorun geçti ancak fotograf önizlerken geri tuşu şu an çok milimetrik dokunuşlarla işlem yapıyor Geri yazısı küçük yazılı zaten kapladığı alan küçücük onun tam üstüne basmak gerekiyor o da tek elle kullanırken imkansız kalibrasyonda sorun var galiba napıcaz bilmiyorum
birde ayarlar-telefon-dokunma girişi-dokunmatik ekran kalibrasyonu seçeneğini dene. Belki düzelir düzelmezse sorun donanımsal.Evet hocam hard da attım
başka yol yok o zaman. Rica ederim. Bir de sorununu çözseydik iyiydi.Dokunma girişi sekmesi altında kalibrasyon yok malesef Yazma Dili - Türkçe ve Uyarlanır Arama - Açık bunlar var. Çok teşekkür ederim Süleyman bey artık olmadı servis yolu gözükecek
Hakan kardeşim upload eder ve linkini aylaşırsan çok sevinirim bakalım bir de onu deneyelim. Sitedeki belleler hoşuma gidiyor ancak menüdeki yazıları vs. oldukça küçük gözü yoruyor o yüzden kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?