Orjinal 5800 turkey black kodu lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxyz100

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal 5800 turkey black kodu lazım
s.a. ben nemesis ile product kodu değiştirdim ancak değiştirmenin sağlıksız olduğunu duydum bi arkadaş nemesis ile değişmemiş (0591785) olmayan kodunu yazarsa çok makbule geçer
0591785 değişmiş hali
????????? değişmemiş hali
bana değişmemişi lazım
vede
şuan v40 yapıom net giderse n'olur 137 mb güncelleştirme net kopması sık sık yaşadığım bişi olursa ne yapmam gerekir internet gelince devam eder mi??

maktama

maktama

Üye
Değiştirmek sağlıksız değil, bu 1
Değişmemişini kendi telefonunun pilini çıkardığınd telefonun arkasında görebilirsin, bu 2
Bu soruları buraya yazmadan forumda aratsan kodları bulursun, bu 3
güncelleştirmeyi ilk önce indirir sonra yükler, internetin giderse bişey olmaz, bu da 4

cemorhun

Üye
Süper cevap vermişin ellerine sağlık :) Bu arada değişmiş değişmemiş derken bişey değişmiyosun zaten o kodların tümü nokia nın ürün kodları bölge renk sürüm tarihi vs vs vs farklılıkları var sadece yoksa kaçak bi iş yapmıyoruz :) Sadece nokia bazen sapıtıp bir cihazı için güncellemeyi aynı model başka bir cihazdan 1 sene sonra yayınladığı için bi numara farklı diye 1 sene beklemek yerine biz güncellemesi yayınlanan kodu kullanıyoruz ki bunda bi sorun yok :) Bu arada aman diyim çok derine dalıp da yazılım değiştirme ya da versiyon düşürme gibi işlere girme bunun haricinde nokianın yayınladığı güncellemeleri NSU ile güncellediğin sürece bişeycik olmaz...

silver_cover

silver_cover

Üye
sağol

cemorhun

Üye
0573740 ile de son versiyonu yükleyebiliyorsun türkçe desteği ile tabii :)

SilentOne

SilentOne

Üye
Değiştirmek sağlıksız değil, bu 1
Değişmemişini kendi telefonunun pilini çıkardığınd telefonun arkasında görebilirsin, bu 2
Bu soruları buraya yazmadan forumda aratsan kodları bulursun, bu 3
güncelleştirmeyi ilk önce indirir sonra yükler, internetin giderse bişey olmaz, bu da 4

hll....kardeşime:vur:vur:vur:vur:vur:heyo::heyo::heyo::heyo::oke::oke::oke::oke:

cemorhun

Üye
İki gün önce tüm kodlar V.51 haline getirildi yani kod mod değiştirmeden yükleme yapabiliyoruz artık :) Lakin halen V.60 dan ses yok :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt