Bitmişmidir acaba? Çok oldu artık bitmiştir diye tahmin ediyorum :)
Godfather Üye Konu Sahibi Reox3838' Alıntı: Bitmişmidir acaba? Genişletmek için tıkla ... Çok oldu artık bitmiştir diye tahmin ediyorum
Reox3838' Alıntı: Bitmişmidir acaba? Genişletmek için tıkla ... Çok oldu artık bitmiştir diye tahmin ediyorum
Godfather Üye Konu Sahibi emmrecan' Alıntı: işime yaramıor.. Genişletmek için tıkla ... Neden yaw bana çok yarıyor çantamın(okul) içine attım şarjım felan bittiğinde çok işime yarıyoe
emmrecan' Alıntı: işime yaramıor.. Genişletmek için tıkla ... Neden yaw bana çok yarıyor çantamın(okul) içine attım şarjım felan bittiğinde çok işime yarıyoe
Godfather Üye Konu Sahibi _fatalrhymer_' Alıntı: okula şarj aletini götürüp sıranın arkasındaki prizden şarj etmek daha cazip gelio bize Genişletmek için tıkla ... Bizde sıranın arkasında yok 1 2.si akşam çalışmaları oluyor onlar için ideal bunlar
_fatalrhymer_' Alıntı: okula şarj aletini götürüp sıranın arkasındaki prizden şarj etmek daha cazip gelio bize Genişletmek için tıkla ... Bizde sıranın arkasında yok 1 2.si akşam çalışmaları oluyor onlar için ideal bunlar
punqermojo Üye hertelefonnu ediyor demek ama bende dandik bitane şaz makinası vardı 1 günde yarıya kadar şarz ediodu orjinalini aldım 2 saat takıtımı ful doluo buda o dandiklerden çıkmasın ?
hertelefonnu ediyor demek ama bende dandik bitane şaz makinası vardı 1 günde yarıya kadar şarz ediodu orjinalini aldım 2 saat takıtımı ful doluo buda o dandiklerden çıkmasın ?