Tecno06
Üye
-
Konu Sahibi
-
yuklemeleri ne ile kies aracılıgıyla mı yapıyorsunuz? imei inizi tekrar nasıl kuruyorsunuz cwm den aldıgınız efs yedeği ile mi alıyorsunuz yoksa modem mi flash lıyorsunuz?
Unroot yapınca yine imei uçuyorRootlayıp, işini hallettikten sonra unroot yapsan güvenlik bakımından sıkıntın kalmaz. Ama garantiyi bilemem
O kötüymüş. 4.3 stabil olana kadar 4.1.2 yi rootlu kullanman gerekebilir .Unroot yapınca yine imei uçuyor
Kardeş sen unroot u hangi yöntemle yapiyorsun ogrenebilirmiyimGüvenilir bir telefoncu bulsam octopus kutusu varsa birinin ona parasını verip orijinal imeiyi yazdırırım ama adamlar eline sağlam bir telefon almaya görsün, içinden ne çarpabilirlerse kâr olarak görüyorlar, Allah'tan korkmadan. Bir keresinde Nokia 5800'ım vardı ekranı kırıldı gittim birine verdim yarım saat sonra gel al dedi gittim abi bu değişmez dedi satıyosan 50 tlye alayım dedi kabul etmedim içini kendim açtım anakart üstünden wifi bağlantı anteni sökülmüş ve alınmış. Ölür müsün öldürür müsün?
Youtube'dan izlediğim kadarıyla stock rom kuruyorum. O kadar.Kardeş sen unroot u hangi yöntemle yapiyorsun ogrenebilirmiyim
kardeşim ne yaptın imei işiniYoutube'dan izlediğim kadarıyla stock rom kuruyorum. O kadar.
Kardesim adina gerçekten çok sevindim elimden birşey geldiyse sana yardimci olabildiysem ne mutlu banaArkadaşlar Tomy1925 abim sağolsun bana geniş bir bilgi verdi. Yaptıklarımı söyleyim kısaca şimdi android 4.1.2'ü yükledim yine imei 0049 oldu tabi, modeme baktım eski modem yani 4.3'ün modemi duruyor hala. 4.1.2. ve 4.2.2'nin modemlerini flashladım olmadı Ben de 4.3 rom'un tar.md5 uzantısını sadece .tar yaptım ve zip haline dönüştü içini açıp modem.bin dosyasını masaüstüne çektim. sonra modem.bin dosyasını odin ile phone kısmına gösterip telefona flashladım ve sürprizoldu bu iş. modem versiyonu yüklü olan romdan farklı oldu ama en azından rootsuz oldu. Yaşasınnnn
Uğur nasılsın kardeşim gorusmeyeli umarım iyisindir senin ve tüm arkadaşların yeni yılını kutlar nice mutlu senelerekardeş ben 4.3 s3 Romunun Beta sürümünün yani ilk çıkan deneme sürümünün modem dosyasını odin ile phone bölümünden seçip Flashlıyorum o şekilde halloluyor
olur mu öyle şey unroot için supersunun içinden unroot deyip silmen ve stock recovery yüklemen gerekiyor tabi recovery roottan önce yapılıcak eğer sayaç artıysada tringle away ile sıfırlıyacaksın bu kadar stock rom yüklemene gerek yok ama stock recovery şart bu işlemlerden sonra wipe data wipe cache yap garantili ve sorunsuz olurYoutube'dan izlediğim kadarıyla stock rom kuruyorum. O kadar.
Uğur nasılsın kardeşim gorusmeyeli umarım iyisindir senin ve tüm arkadaşların yeni yılını kutlar nice mutlu senelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?