Tecno06
Üye
Orijinal Samsung S3 Imei Sorununu Rootsuz Düzeltme Yardim Talebi
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler. Benim orijinal samsung S3'üme android 4.3 güncellemesini yükledim, yüklemez olaydım. İlk testlerimde telefonumun ara ara takıldığını hissettim bir gün bende böyle durdu cihaz ertesi gün bir yeri arayacağım aa bibaktım aramıyor. Meğer IMEI uçmuş 0049 gibi bir şey olmuş. Forumda yaptığım araştırmalarla IMEI'yi eski haline döndürmeyi başardım. Ancaak android 4.1.2'ye geri döndüğümde tekrar uçuyor, EFS klasörü yolu sanırım değişiyor.
Uzun lafın kısası benim yardım talebim; telefonumun yükleme sayacını nasıl sıfırlarım ve bu sıfırlamadan sonra IMEI kaybolmayacak şekilde nasıl android eski orijinal sürümüne geçerim.
Çok denedim, eski sürüme geçince IMEI uçuyor, imei uçunca root yapmak zorunda kalıyorum, root yapınca da cihazın orijinalliği bozuluyor, bu nedenle yetkili servise göndermemin önü kapanıyor. Lütfen bana yardım edin, cihazımı orijinal (kiesle güncellenebilir) hale getirmek, bunu yaparken IMEI'sini uçurmamak ve bu işleri rootsuz yapmak istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
Uzun lafın kısası benim yardım talebim; telefonumun yükleme sayacını nasıl sıfırlarım ve bu sıfırlamadan sonra IMEI kaybolmayacak şekilde nasıl android eski orijinal sürümüne geçerim.
Çok denedim, eski sürüme geçince IMEI uçuyor, imei uçunca root yapmak zorunda kalıyorum, root yapınca da cihazın orijinalliği bozuluyor, bu nedenle yetkili servise göndermemin önü kapanıyor. Lütfen bana yardım edin, cihazımı orijinal (kiesle güncellenebilir) hale getirmek, bunu yaparken IMEI'sini uçurmamak ve bu işleri rootsuz yapmak istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
Yardım edebilecek kimse yok mu arkadaşlar?
mevcut romunun ve imei nin yedegini al her ihtimale karşı elinin altında bulunsun
iyi forumlar kardesim