Örgü Erkek Çocuk Kazağı Örneği | Örgü Erkek Çocuk Kazak Yapımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Örgü Erkek Çocuk Kazağı Örneği | Örgü Erkek Çocuk Kazak Yapımı
fermuarlı kazak modeli, anlatımlı fermuarlı kazak, fermuarlı kazak yapımı, fermuarlı kazak modeli, erkek kazak modeli, erkek çocuklarına örgü kazak, anlatımlı erkek kazağı yapımı, erkek çocuk kazağı

Yaka kısmında fermuar detayı bulunan erkek çocuk kazağo, gerek renklerin uyumu gerek modelin güzelliği gerekse de kolay yapımı ile çocuğunuza çok hoş bir kazak örmüş olacaksınız. Erkek çocukları için çok ideal ve kullanışlı olan bu kazak modelinin yapımı ise şöyle;



[h=2]Erkek Çocuk Kazağı[/h]ARKA-ÖN: 6574 no’lu iplikle 90 ilmek başla nır, 3 cm 2+2 lastik örülür. Diagramda-ki model renk sırası ile uygulanarak örgüye devam edilir. Diagram bitiminde 5086 no’lu iplile 6 düz 3 ters olarak ilmekleri dizilir ve 6 düz ilmekler 3+3 bükülür. Kazağın diğer kısımları 5086 no’lu iplikle ve buzlu cam modeli ile devam edilir.
Beden boyu 31 cm’de kol evi için 3 ilmek kesilir. 20 cm daha örülerek arka yaka için 26 ilmek, omuzlar için 32?şer ilmek bir defada kesilerek bitirilir.


Ön yaka için; ön bedende 36 cm’de ilmekler ikiye ayrılıp ön parçalar ayrı ayrı örülür. Beden boyu 46 cm’de ön yaka için 4+3+2+1 ilmek kesilip 3 cm daha örülerek omuzda kalan 32 itmek kesilerek bitirilir.


KOL: 6574 no’lu iplikle 40 ilmek başlanır. 3 cm 2+2 lastik örülür. Lastik üstünde diagra-ma başlamadan aynı sırada 8 ilmek artış yapılır. Diagram uygulanarak örgüye devam edilir. Her üç sırada bir yanlardan Ter ı!mek artışla 78 ilmeğe ulaşılır. Toplam 33 cm örülerek ilmekler bir defada kesilerek bitirilir.


YAKA: 6574 no’lu iplikle yaka kenarından şişe 62 ilmek toplanarak 14 cm (3 sıra 6574, 3 sıra 5086) 2+2 lastik örülüp ikiye katlanarak yaka etrafına dikilir. Ön yaka açıklığına 18 cm fermuar dikilerek bitirilir.


BUZLU CAM MODELİ: Örgünün ön yüzünde tüm ilmekler ters örülür, arka yüzde ilmekler 1+1 lastik örülür.
Kolay Gelsin...

Not: Nako ip kullanılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt