Kız Çocuklarına Kazak Modeli(anlatımlı) | Örgü Çocuk Kazak Modeli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kız Çocuklarına Kazak Modeli(anlatımlı) | Örgü Çocuk Kazak Modeli
örgü kazak modelleri, örgü kazaklar, örgü kazak modelleri, örgü kazak çeşitleri, örgü kazaklar 2012, örgü kazak örnekleri, örgü çocuk kazakları, örgü çocuk kazağı modelleri

Kırmızı renkli ve şapka takımı ile çok şirin görünen bir kazak modelinin yapılışı sizlerle. Ön ve kol kısımlarındaki inci süslemeler ise bu kazağa çok şık bir görünüm kazandırıyor. Su dalgası modelinin iç kısmına yerleştirdiğiniz inciler kız çocuklarınızında çok dikkatini çekecek ve beğenisini kazanacıktır. Kız çocuklarınıza örgüden kazak yapmak istiyorsanız en doğru seçim budur...



[h=2]Örgü Çocuk Kazak[/h]Arka: 60 ilmek başlanır ve 1 cm 2+2 lastik örülüp düz örgüye geçilir. Beden boyu 30 cm’de kol evi için yanlardan 2+1 ilmek kesilerek 54 ilmekle devam edilir. 15 cm daha örülerek arka yaka için ortadan 20 ilmek kesilir. Omuzlarda kalan 17?şer ilmek üç kademede kesilerek bitirilir.

ÖN: 60 ilmek başlanır. 22 ilmek 2+2 lastik, 1 ters, 4 düz, 1 ters, 4 düz, 1 ters, 4 düz, 1 ters, 22 ilmek 2+2 lastik şeklinde ilmekler dizilir. Lastik örülen 22'şer ilmek 1 cm daha örülüp düz örgü olarak devam edilir. Düz örülen 4'er ilmek 3. cm’de ilk saç örgüsü ve her 4 cm’de bir diğer saç örgüleri yapılır. Beden boyu 30 cm’de kol evi için yanlardan 2+1 ilmek kesilerek 54 ilmek le devam edilir. Toplam 38 cm daha örüle- I rek yaka kesimi için ilmekler ortalanarak her \ iki yandan da 3+3+2+2+1 ilmek kesilir. Kol | evi uzunluğu 15 cm’e tamamlanarak omuz- | larda kalan 17'şer ilmek üç kademede keşilerek bitirilir.

KOL: Beyaz iplik ile 32 ilmek başlanarak \ 1 sıra 2+2 lastik örülür. 1175 no’lu ipliğe ge- ! çilerek 2 sıra daha 2+2 lastik örülür. 8 ilmek düz 1 ters, 4 düz 1 ters, 4 düz 1 ters şeklinde ilmekler dizilir. 4 cm’de bir düz örülen 4'er ilmek burulur. 3 cm artış yapılmadan örülerek her 3 cm’de bir yanlardan l’er ilmek artışla 48 ilmeğe ulaşılır. Kol boyu 27 cm’de kol evi için yanlardan 2+1 ilmek kesilir. 36 ilmek kalana kadar her sırada l’er, 20 ilmek kalana kadar her sırada 2'şer, 8 ilmek kalana kadar her sırada 3'er ilmek kesilir. Tepede kalan 8 ilmek bir defada kesilerek bitirilir.

YAKA: Yaka etrafından şişe 77 ilmek toplanarak, Beyaz iplik ile ve Kırmızı ipliklerle l’er sıra olacak şekilde toplam 3 cm 2+2 lastik örülerek bitirilir.Kazak dikilerek saç örgülerinin aralarına ve kenarlarına iğne ile inci işlenir.

Kolay Gelsin...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt