Orginal fw ye dönemiyorum yardım edebilirseniz sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

herock

Üye
    Konu Sahibi
Orginal fw ye dönemiyorum yardım edebilirseniz sevinirim
Arkadaşlar 5800 orginal fw ye dönemiyorum yardım edebilecek kimse yok mu yükseltilebilir ama indirilemez gibi bir hata alıyorum jaf da denedim olmadı phoenix denedim olmadı ikisi de 52.0.007 ye çevirirken sorun çıkarıyo yardım edebilirseniz çok sevinirim telefonu acil garantiye vermem gerekiyo

sublieutenant

sublieutenant

Üye
:D şaka olmalı, şimdiye kadar geriye dönen olmadı da..

herock

Üye
    Konu Sahibi
:) ya tamam ben de cwf kullanmayı seviyorum yeni sürüm güzel de garanti kabul etmez diye korkuyorum o yüzden orginal lazım

ITouch87

Üye
Aynı dertten muzdaribim.Telefonun ekranı bozuldu ve orginal fw'ye dönmem lazım.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
nasil ya bir dk anlamadim simdi sen versiyonunu mu dusurmek istiyosun

juristokrat

juristokrat

Üye
versiyon düşürme olmuyor.v.52.101 yükle orjinal sonra gönder gitsın garantiye bir sorun olmaz bence

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
versiyon düşürme olmuyor.v.52.101 yükle orjinal sonra gönder gitsın garantiye bir sorun olmaz bence
aslinda dondurme yolu var jaf box la falan downgrade yapiyolar ama evet 52.0.101e yukselt oyle ver garantiye

anılbaran

anılbaran

Üye
orginal fw ye donmek isteyenler pm atsın 52007 için

----------Eklendi @ 19:18:38 ---------- Yazıldı @ 17:59:12 ----------

Arkadaşlar 5800 orginal fw ye dönemiyorum yardım edebilecek kimse yok mu yükseltilebilir ama indirilemez gibi bir hata alıyorum jaf da denedim olmadı phoenix denedim olmadı ikisi de 52.0.007 ye çevirirken sorun çıkarıyo yardım edebilirseniz çok sevinirim telefonu acil garantiye vermem gerekiyo
mesaja cevap verebilirmisin ?

downsoon

Üye
Nasıl olacak telefoncuya verdim yapamadı söyleyeyim de yapsın nasılsa para vericem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt