C7 Titriyor ama açılmıyor. Lütfen yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet27

Üye
    Konu Sahibi
C7 Titriyor ama açılmıyor. Lütfen yardım...
Akşam güncelleme yaptım telefon yurt dışından geldiği için sanırım tekrar ingilizceye döndü bende phoenix le dil yükleyeyim derken (acemiyim bugün öğrenmiştim phoenixi) dondu bende kabloyu çektim taktım kafama tüküreyim. Telefon kapandı açılmıyor sadece titriyor. Usb dead flashing yapmaya çalıştım olmadı Euro2 turkey frost metal 059b5g8 adlı dosyayı navifirm ile indirdim phoenixte dead usb flashing denedim olmadı jaf ta denedim olmadı acaba nerde hata yapıyorum yardım edebilecek birisi warsa minnettar kalırım... Telefoncuyamı götürmeliyim garanti yaparmı_?

mehmet27

Üye
    Konu Sahibi
Neyse yaptım şükür naviden indirdiğim france productu phoenixle attım oldu... :D

onar58

Üye
nasıl yaptın aynı sorun bendede oldu ?

canlarotomotiv

canlarotomotiv

Üye
arkadaslar benım telefonda c7 nokia sofware uptader ile gunceleme yapayım dedım yardayken hata verdi telefon tes modundayken kapandı ve acılmıyor acma dugmesıne bastıgımda tıtretıyor baskada bısı yok yani olu gıbı bu konuda yardım edecek kımse yokmu yardım eden varsa mınnettar kalırım

burakuba

Üye
aynı sorun bendede oldu flash atarken yarıda hata vedi şimdide dead flash atamıyorum biri ayrıntılı şekilde anlatsa çok dua edecem

phoyrase

Üye
ayrıntılı destek ıcın bılgısı olan var mı?

- - - Eklendi - - -

maxicep dahıl bır cok yerde anlatılanları uygulamaya calısmama ragmen telefon duzelmedı,
bır yerde yanlıslık yapıyorum galıba, bu arada telefonum C7...

hizan

hizan

Üye
ayrıntılı destek ıcın bılgısı olan var mı?

- - - Eklendi - - -

maxicep dahıl bır cok yerde anlatılanları uygulamaya calısmama ragmen telefon duzelmedı,
bır yerde yanlıslık yapıyorum galıba, bu arada telefonum C7...

arkadaşım telefonun açılmadı ise bana özelden pm at ayrdımcı olayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt