Acill yardım edin başım belada!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
puretechnology

puretechnology

Üye
    Konu Sahibi
Acill yardım edin başım belada!!
Arkadaşlar 5800 a cfw yükledim dün bugun normal fw ye döneyim derken hata verdi local mode falan açılmıyo jaf la denedim olmadı phoenix ile denedim olmadı ne yapacağım bilmiyorum telefoncular yapabilir mi yapabilirse iyi olur başım büyük belaya giricek lütfen yardım edin veya yapabileceğim bişey varsa söyleyin.

oquz_esen

oquz_esen

Üye
hata derken ne qibi bi hata

puretechnology

puretechnology

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler format atmayı deneyeceğim ancak bir sorum var benim pcde ovi suit vb bişey yok kullanmıyorum daha önce o olmadanda cfw yapmıştım acaba başka bişey olabilir mi? Sorunum şu telefon flash atınca kabul etmiyor açmaya çalışınca biraz titreyip kalıyor ekran dahi yok phoenix i ve jafı denedim ikisindede aynı sonuç.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Yükledigin cfwnin versionu kaçtı ve yüklemeye calıstıgın normal fw nin versionu kaç buna dikkat et. Ovi suiteyle falan alakası yok. Onunla alakası olsaydı zaten en başda açma kapama düğmesine tıklandıgı yerde kalırdı. Version farklarına bak bakalım.

puretechnology

puretechnology

Üye
    Konu Sahibi
versiyon v60 denedim 52 iken oldu fakat tekrar 52 denedim olmadı bende korktum orjinal v60 denemeye :(

OzzBozz97

Üye
v60tan v52ye downgrade yapamazsın. Orj v60 flaşlamayı dene bence benim x6ya da aynı şey olmuştu ofw v40 flaşladım düzeldi

metalshops

metalshops

Üye
v60 navifirmden indirip kurarsan kesin olarak sorun düzelecektir v60 indirip flash yaparsan düzelir aynı durum bendede olmustu.

puretechnology

puretechnology

Üye
    Konu Sahibi
ben v60 a güncellemedim v60 üzerine kurulmuş bi cfw yükledim kabul etti.Acaba upgrade olmuş mudur? şuanda telefon elimde değil zaten telefoncuda ancak yapılamazsa söylediklerinizi deneyeceğim çok teşekkürler.

Andrey.

Andrey.

Üye
ben v60 a güncellemedim v60 üzerine kurulmuş bi cfw yükledim kabul etti.Acaba upgrade olmuş mudur? şuanda telefon elimde değil zaten telefoncuda ancak yapılamazsa söylediklerinizi deneyeceğim çok teşekkürler.

boşuna götürmüşsün telefoncuya :)

puretechnology

puretechnology

Üye
    Konu Sahibi
Napalım verdim bikere inş. bi sorunu çıkmaz da daha tövbe ettim yok cfw miş ofw miş hiç bulaşmayacağım zaten satıcam 5800 ımı :D

puretechnology

puretechnology

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler sorun halledildi sadece v60 sürüm flash atsam düzelicekmiş ama o an düşünememişim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt