>Pessimistic.
Üye
sen istedigin kadar doldur o kagidi evet desende organlarini bagislayacak konuma gelindiginde yine aile bireylerine danisiliyo.yok deseler sen var dediysende alamazlar.arti beyin ölümü gerceklesince son evrede dusunuluyo o yapcak bisey kalmaynca kisaca.sadece kalbin calisiyo ve solunum var makineye bagli.karar senin
- - - Eklendi - - -
ayrica kimse kimsenin fisini aile istemedikten sonra cekemez rahat ol
konu sahibisen istedigin kadar doldur o kagidi evet desende organlarini bagislayacak konuma gelindiginde yine aile bireylerine danisiliyo.yok deseler sen var dediysende alamazlar.arti beyin ölümü gerceklesince son evrede dusunuluyo o yapcak bisey kalmaynca kisaca.sadece kalbin calisiyo ve solunum var makineye bagli.karar senin
- - - Eklendi - - -
konu sahibituba ablanın bilgileri kulaktan dolma değildir , direkt olarak işin içinde çünkü
sen istedigin kadar doldur o kagidi evet desende organlarini bagislayacak konuma gelindiginde yine aile bireylerine danisiliyo.yok deseler sen var dediysende alamazlar.arti beyin ölümü gerceklesince son evrede dusunuluyo o yapcak bisey kalmaynca kisaca.sadece kalbin calisiyo ve solunum var makineye bagli.karar senin
- - - Eklendi - - -
alamazlar ama işin içine zenginler girince seni öldürürler sonra ailenle konuşurlar bi şekilde tatlı dille bizim falancaya organ ihtiyacı var sizin oğlan öldü bunlar hep takip edilen şeyler ben sakın derim
Arkadaslar ben kan bagisi yaparken dedim birde kagit doldirim ben olunce organlarimida alsinlar eve geldim once anneme diyim dedim o dedi o kagidi doldurursan sen olecek gibi olursan doktorlar seni yasatmak icin ugrasmiyorlarmis hemen organlari almak icin oldu diyip fisini cekiyorlarmis dogrumudur bu. sakin gulmeyin annem. biraz cahil olabilir ama turkiye gibi biryerde dogruluk payi olabilirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?