Orange Tsunami Ev ekranı teması Türkçe by Ferhattunch (güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

themardinli

themardinli

Üye
arkadasım sen onceden hngi telefonlar için falan yazsan boyle sorunlar olmayacak ama yinede tesekkurler

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler.

nejdet can

nejdet can

Üye
Çok güzel bir çalışma hatasız........

karasev1

karasev1

Üye
çok teşekkür ederim emeğine sağlık....

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Kardeş Oratsu süper. birde ilk yükledimiz orangein türkçesi varsa paylaşabilir misin?

holykan

holykan

Üye
güncelleştirme hatası veriyor neden olabilir version v51

aswerth

aswerth

Üye
çok güzel olmuş,tüm homescreen'leri kurmak bu kadar basit olsa keşke :hmmm

simgeler sabit dursa çok daha güzel olur sanırım,kaydırmaya hiç gerek yok bence,sonuçta sadece sıklıkla kullandığımız programları ekliyeceğiz :) teşekkürler ferhattunch,bu arada tasarımını (ç)aldım:ehe

savaronajointed

savaronajointed

Üye
garam benim 5800 xm red kurdum oratsu ev ekranı yaptım ama seninki gibi olamdı ne yapmalıyım
vodafone diye ev ekranı var bir de

bybilal

bybilal

Üye
teşekkürler

modrc002

Üye
program kurulum erişimi engellendi diye bir uyarı çıkıyor sis dosyalarını imzaladım ama bu uyarı çıktı bu kezde 5800 kullanıyorum yardımcı olursan sevinirim

mıttık

Üye
aynı şekilde bir n97 ev ekranı olan varmı elinde sadece bi n97 ev ekranı için yeni fw atmak istemiyorum tele yardımcı olun lütfen

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Bu simgeleri değiştirmek için hangi programı kullandın?

teknopat

teknopat

Üye
renklerini nerden değişcez arkadaşım... kırmızı mavi filan font filan onları nerden ayarlıcam X6 16 GB telefon ...

yurdaersahin

Üye
Güzel çalisma. Tebrik ediyorum. Birçok arkadas fontu nasil yüklicez diye somus. Malesef bende ayni seyi soracagim. Fontu nereye koyacagiz. Bir türlü bulamadim. Ayrica ev ekrani temalarinda yüklemedigim halde birde vodafone diye bir tema cikti. Hiç ise yaramayan bu tema silinmiyorda. Bu nedir bilen varmi?

mardok

mardok

Üye
teşekkürler işime yarayacak

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
saol kardes telefon manyaq oldu sayende

KELEBEK60

Üye
5800xp yükledim türkce olmuyor neden

bugra_selduz

bugra_selduz

Üye
arkadaşım yüklerken güncelleştirme hatası dior lütfen yardımcı ol !!!!

Üst Alt