allah allah ben genelde kız peşinde de koşmam ama bugünlerde sapıtmışım nerdeydi motorlu taşıtlar bölümü![]()

öğrenecek daha çok şeyim var
Sen usturuplu otur, laf maf atmak gibi şeyler geçirme aklından, en önemliside şu ; Kendinden asla taviz verme, gururunu şerefini ayaklar altına aldırma..
Ondan sonra akın akın zaten![]()
ah be kardeşim hayat her insan için kaç yaşında olursa olsun sürekli öğrenmeyle geçer bu konu ile ilgili öğreneceğim şeylerden bazıları mesela hiç bayan arkadaşım olmadı(sevgilim)nasıl bi duygudur bu nasıl davranılır nasıl hissedilir bilmem mesela bi de başlıkta yazan şeyi hiç yapmadım yapamam uzun bi müddet yapmam için çok uzun bi zaman geçmesi lazım onuda öğrenmek gerek ileride lazım olabilir sonra heyecandan kızın dilini ısırmayayım demiAdlarımız aynı Johnsonla ama, adam 21 yaşında, öğrenmiş hayatı zaten. Ne daha öğrenecek şeyi varki![]()

ah be kardeşim hayat her insan için kaç yaşında olursa olsun sürekli öğrenmeyle geçer bu konu ile ilgili öğreneceğim şeylerden bazıları mesela hiç bayan arkadaşım olmadı(sevgilim)nasıl bi duygudur bu nasıl davranılır nasıl hissedilir bilmem mesela bi de başlıkta yazan şeyi hiç yapmadım yapamam uzun bi müddet yapmam için çok uzun bi zaman geçmesi lazım onuda öğrenmek gerek ileride lazım olabilir sonra heyecandan kızın dilini ısırmayayım demi![]()
Şaka bi tarafa sen baya geç kalmışsın hocam kızlarla arandaki samimiyet için.. Bundan sonra biraz zor olur çünkü bazı kızlar çekingen erkeklerden hiç haz etmezler.. Ama bazılarıda tam tersi, sana tam tersi olan kısımdan gerekli..aslında türk sinemasının duayeninden ders almam lazım o zaman görün siz beni![]()

yarıldım ya
sinema dedin de en iyi sevişme mekanlarından biridir![]()
işte öğrenmem gereken bişi daha öğrendim
hocam 2 sene önce durum daha vahimdi hiç unutmuyorum bizim sınıfta ebru diye bi kız vardı boyu kısaydı bayağı hesap edin topukla 1.50m falan anca ederdi bende biraz boyda var yanımda iyice cüce gibi kalıyodu ders için sınıfın kapısında beklerken aşşağıdan tip tip bakıyodu ne bakıyon dedim hiiiç dedi gitti bi yerlere 3. senemiz aynı sınıfta daha hiç konuşmadım hele lisedeylem kızlar benim olduğum yerlerde durmazlardı sanki onları yiyecekmişim gibi bi hava mı veriyom artık niyeyse kaçıyolardı çocukluğu zaten sorma bile 2000 yılından öncesi biraz puslu ama annemin dediğine göre çocukken kızları dövermişim bile
Neden 2 sene önce gelmedin ? O zaman toplu ders veriyordumŞaka bi tarafa sen baya geç kalmışsın hocam kızlarla arandaki samimiyet için.. Bundan sonra biraz zor olur çünkü bazı kızlar çekingen erkeklerden hiç haz etmezler.. Ama bazılarıda tam tersi, sana tam tersi olan kısımdan gerekli..

yarıldım yaişte öğrenmem gereken bişi daha öğrendim
----------Eklendi @ 16:18:36 ---------- Yazıldı @ 16:14:16 ----------
hocam 2 sene önce durum daha vahimdi hiç unutmuyorum bizim sınıfta ebru diye bi kız vardı boyu kısaydı bayağı hesap edin topukla 1.50m falan anca ederdi bende biraz boyda var yanımda iyice cüce gibi kalıyodu ders için sınıfın kapısında beklerken aşşağıdan tip tip bakıyodu ne bakıyon dedim hiiiç dedi gitti bi yerlere 3. senemiz aynı sınıfta daha hiç konuşmadım hele lisedeylem kızlar benim olduğum yerlerde durmazlardı sanki onları yiyecekmişim gibi bi hava mı veriyom artık niyeyse kaçıyolardı çocukluğu zaten sorma bile 2000 yılından öncesi biraz puslu ama annemin dediğine göre çocukken kızları dövermişim bile![]()
Lisede zaten başlaman lazımdı kızlarla muhabbetlere onlar seni eğitirdi ve simdi uzmanlık merdivenlerini çıkıyor olurdun
Bak bu formül çok işe yarıyor 

kovalasın demiyorum kızların olduğu ortama girmekten kaçınan bir şey sezdim burada,utangaçlıkta olabilir yoksa fazla yılışıklık elbette iyi değil![]()
Kızların ne sevdiği pek belli olmuyo gerçi 
adam sabıkalı arkadaşlar, küçüklükten gelen bi çekingenlik var, bi psikologa gidip çocukluğuna inmeli![]()
Kızla bunu alıp bi odaya sokup hadi şunu şunu yapınmı diyelim yani