Öpüşürken Gözler Neden Kapanır ?

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
allah allah ben genelde kız peşinde de koşmam ama bugünlerde sapıtmışım nerdeydi motorlu taşıtlar bölümü:ehe

• Beğen
Tepkiler: Xilence

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Aynen Pc-Teknik Bölümü nerede yae. Aha kızlar var köşe kafede. ben oraya akayım :D

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
__xXx__

__xXx__

Üye
biz var ya biz az değiliz:ehe

• Beğen
Tepkiler: Xilence
y n s c n

y n s c n

Üye
allah allah ben genelde kız peşinde de koşmam ama bugünlerde sapıtmışım nerdeydi motorlu taşıtlar bölümü:ehe

Sen usturuplu otur, laf maf atmak gibi şeyler geçirme aklından, en önemliside şu ; Kendinden asla taviz verme, gururunu şerefini ayaklar altına aldırma..
Ondan sonra akın akın zaten :pro:

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Birileri adalet moduna bağladı......:islik

__xXx__

__xXx__

Üye

Sen usturuplu otur, laf maf atmak gibi şeyler geçirme aklından, en önemliside şu ; Kendinden asla taviz verme, gururunu şerefini ayaklar altına aldırma..
Ondan sonra akın akın zaten :pro:
öğrenecek daha çok şeyim var

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Adlarımız aynı Johnsonla ama, adam 21 yaşında, öğrenmiş hayatı zaten. Ne daha öğrenecek şeyi varki :D

__xXx__

__xXx__

Üye
Adlarımız aynı Johnsonla ama, adam 21 yaşında, öğrenmiş hayatı zaten. Ne daha öğrenecek şeyi varki :D
ah be kardeşim hayat her insan için kaç yaşında olursa olsun sürekli öğrenmeyle geçer bu konu ile ilgili öğreneceğim şeylerden bazıları mesela hiç bayan arkadaşım olmadı(sevgilim)nasıl bi duygudur bu nasıl davranılır nasıl hissedilir bilmem mesela bi de başlıkta yazan şeyi hiç yapmadım yapamam uzun bi müddet yapmam için çok uzun bi zaman geçmesi lazım onuda öğrenmek gerek ileride lazım olabilir sonra heyecandan kızın dilini ısırmayayım demi:ehe

y n s c n

y n s c n

Üye

ah be kardeşim hayat her insan için kaç yaşında olursa olsun sürekli öğrenmeyle geçer bu konu ile ilgili öğreneceğim şeylerden bazıları mesela hiç bayan arkadaşım olmadı(sevgilim)nasıl bi duygudur bu nasıl davranılır nasıl hissedilir bilmem mesela bi de başlıkta yazan şeyi hiç yapmadım yapamam uzun bi müddet yapmam için çok uzun bi zaman geçmesi lazım onuda öğrenmek gerek ileride lazım olabilir sonra heyecandan kızın dilini ısırmayayım demi:ehe

Neden 2 sene önce gelmedin ? O zaman toplu ders veriyordum :ehe Şaka bi tarafa sen baya geç kalmışsın hocam kızlarla arandaki samimiyet için.. Bundan sonra biraz zor olur çünkü bazı kızlar çekingen erkeklerden hiç haz etmezler.. Ama bazılarıda tam tersi, sana tam tersi olan kısımdan gerekli..

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Abi açılman lazım komple. (Adam Murat Johnson.)

__xXx__

__xXx__

Üye

sinema dedin de en iyi sevişme mekanlarından biridir:D
yarıldım ya :d: işte öğrenmem gereken bişi daha öğrendim:ehe

----------Eklendi @ 16:18:36 ---------- Yazıldı @ 16:14:16 ----------

Neden 2 sene önce gelmedin ? O zaman toplu ders veriyordum :ehe Şaka bi tarafa sen baya geç kalmışsın hocam kızlarla arandaki samimiyet için.. Bundan sonra biraz zor olur çünkü bazı kızlar çekingen erkeklerden hiç haz etmezler.. Ama bazılarıda tam tersi, sana tam tersi olan kısımdan gerekli..
hocam 2 sene önce durum daha vahimdi hiç unutmuyorum bizim sınıfta ebru diye bi kız vardı boyu kısaydı bayağı hesap edin topukla 1.50m falan anca ederdi bende biraz boyda var yanımda iyice cüce gibi kalıyodu ders için sınıfın kapısında beklerken aşşağıdan tip tip bakıyodu ne bakıyon dedim hiiiç dedi gitti bi yerlere 3. senemiz aynı sınıfta daha hiç konuşmadım hele lisedeylem kızlar benim olduğum yerlerde durmazlardı sanki onları yiyecekmişim gibi bi hava mı veriyom artık niyeyse kaçıyolardı çocukluğu zaten sorma bile 2000 yılından öncesi biraz puslu ama annemin dediğine göre çocukken kızları dövermişim bile:D

y n s c n

y n s c n

Üye

yarıldım ya :d: işte öğrenmem gereken bişi daha öğrendim:ehe

----------Eklendi @ 16:18:36 ---------- Yazıldı @ 16:14:16 ----------

hocam 2 sene önce durum daha vahimdi hiç unutmuyorum bizim sınıfta ebru diye bi kız vardı boyu kısaydı bayağı hesap edin topukla 1.50m falan anca ederdi bende biraz boyda var yanımda iyice cüce gibi kalıyodu ders için sınıfın kapısında beklerken aşşağıdan tip tip bakıyodu ne bakıyon dedim hiiiç dedi gitti bi yerlere 3. senemiz aynı sınıfta daha hiç konuşmadım hele lisedeylem kızlar benim olduğum yerlerde durmazlardı sanki onları yiyecekmişim gibi bi hava mı veriyom artık niyeyse kaçıyolardı çocukluğu zaten sorma bile 2000 yılından öncesi biraz puslu ama annemin dediğine göre çocukken kızları dövermişim bile:D

Allah allah ilginç bi vaka :) Lisede zaten başlaman lazımdı kızlarla muhabbetlere onlar seni eğitirdi ve simdi uzmanlık merdivenlerini çıkıyor olurdun :)
Neyse hala geç kalmış sayılmayız :D
Kural 1 - Parfüm ( bu çok önemli)
2 - Her gittiğin ortamda ağzında bi nefes tazeleyici sakız veya şeker..
3 - Kızların ilgisini çekebilecek konular bulup kızlarla onun hakkında konuşmak :eller: Bak bu formül çok işe yarıyor :)
4 - kılık kıyafet ve saçlarda önemli..

Sen bunları yap bi bakalım sonra gel ben tehsişi koyucam :ehe

greenmile

greenmile

Üye
kaçarsan kaçarlar arkadaşım yaklaşacaksın onlara güven vereceksin,gerisi bi şekilde geliyor zaten

y n s c n

y n s c n

Üye
Bence kovalarsa kaybeder.. Kızlar yılışık tipleri sadece eğlenmek için kullanırlar oda kullanırlarsa :)

greenmile

greenmile

Üye
kovalasın demiyorum kızların olduğu ortama girmekten kaçınan bir şey sezdim burada,utangaçlıkta olabilir yoksa fazla yılışıklık elbette iyi değil;)

y n s c n

y n s c n

Üye
kovalasın demiyorum kızların olduğu ortama girmekten kaçınan bir şey sezdim burada,utangaçlıkta olabilir yoksa fazla yılışıklık elbette iyi değil;)

Heh o halde tabiii, söyledimde önce zaten kızlar utangaç erkekleride sevmezler :D Kızların ne sevdiği pek belli olmuyo gerçi :ehe

• Beğen
Tepkiler: SHS ve greenmile
SHS

SHS

Üye
adam sabıkalı arkadaşlar, küçüklükten gelen bi çekingenlik var, bi psikologa gidip çocukluğuna inmeli:oke:

greenmile

greenmile

Üye
adam ürkek ya,birazda odunluk var açık konuşuyorum:D:ehe

Normal arkadaş seçerken bile kız erkek ayrıştırması yapıyor tahminim,öncelikle kızlarla arkadaş olmayı başarabilmeli,sevgili aşk meşk sonra düşünmesi gereken birşey:D

• Beğen
Tepkiler: __xXx__ ve SHS
y n s c n

y n s c n

Üye
adam sabıkalı arkadaşlar, küçüklükten gelen bi çekingenlik var, bi psikologa gidip çocukluğuna inmeli:oke:

Biz ön taktikleri veriyoruz işte daha ne yapalım yahu :D Kızla bunu alıp bi odaya sokup hadi şunu şunu yapınmı diyelim yani :ehe

• Beğen
Tepkiler: SHS

Üst Alt