Bence kızı bırakma bayılana kadar öpüşün en mantıklısı![]()

ama eğer gerçekten seviyorsan kızda seninle öpüşmek istiyorsa bunu hissedebiliyorsan kıza açıl bunda utanıp sıkılıp bunalınacak bi durum yok kardeş kızla konuş beceremiyorum korkuyorum falan de kıza cesaret ver gerisi gelecektir 
- - - Eklendi - - -
valla deneyimim olmadığında bişey diyemeyeceğimama eğer gerçekten seviyorsan kızda seninle öpüşmek istiyorsa bunu hissedebiliyorsan kıza açıl bunda utanıp sıkılıp bunalınacak bi durum yok kardeş kızla konuş beceremiyorum korkuyorum falan de kıza cesaret ver gerisi gelecektir
![]()

ama bunlarin bi önemi yok burnundan az az sık sık al ver ne diyim öpüsürken duyguyu yakalamak varken nefese takiliyosan hiç öpüsme kardesim öpmüs olmak için öpme kendini de kasma gözlerini kapat basınızı yana cevirince rahatla yanak derisi kalindir hissetmez nefesini merak etme
Adam zaten öpüşüyo sadce solumaktan korkuyo çözüm arıyo![]()
pardon hacıı ben yanlış anladım yaw niyse bi taktik olsun
valla oksijen tüpü falan kullansın ne diyeyim bilemedim ki hani tecrübemiz olsa da yönlendirsek ama yok işte

ahh daha yenisiniz belli nefes her zaman sorun olurdu yakinlasinca kizla ayni ritimle nefes alip vermeye çalisirsin aman biyerine solumayim falanama bunlarin bi önemi yok burnundan az az sık sık al ver ne diyim öpüsürken duyguyu yakalamak varken nefese takiliyosan hiç öpüsme kardesim öpmüs olmak için öpme kendini de kasma gözlerini kapat basınızı yana cevirince rahatla yanak derisi kalindir hissetmez nefesini merak etme
güzeldi 
aynı havayı ortk kullanın mesala kız nefes verirken sen al senin verirdıgın nefesi alsın

Kız karşılık vermede hiç zevkli olmuyo malesef
Kız karşılık vermede hiç zevkli olmuyo malesef
Çok ikilemde kaldım yanlış anlamışta olabilirim kızla öpüşmek mi zevkli değil?
ikiside nefes alabilsinler yeter
Eger karşılık vermez se değil tabi bi anlamı olmuyo