Öpüşmek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
konu dışı temiz kalsaydı bari

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bence kızı bırakma bayılana kadar öpüşün en mantıklısı :D

:kop2:

- - - Eklendi - - -

valla deneyimim olmadığında bişey diyemeyeceğim :D ama eğer gerçekten seviyorsan kızda seninle öpüşmek istiyorsa bunu hissedebiliyorsan kıza açıl bunda utanıp sıkılıp bunalınacak bi durum yok kardeş kızla konuş beceremiyorum korkuyorum falan de kıza cesaret ver gerisi gelecektir :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
:kop2:

- - - Eklendi - - -

valla deneyimim olmadığında bişey diyemeyeceğim :D ama eğer gerçekten seviyorsan kızda seninle öpüşmek istiyorsa bunu hissedebiliyorsan kıza açıl bunda utanıp sıkılıp bunalınacak bi durum yok kardeş kızla konuş beceremiyorum korkuyorum falan de kıza cesaret ver gerisi gelecektir :)

Adam zaten öpüşüyo sadce solumaktan korkuyo çözüm arıyo :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Yaş kaç ???

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
ahh daha yenisiniz belli nefes her zaman sorun olurdu yakinlasinca kizla ayni ritimle nefes alip vermeye çalisirsin aman biyerine solumayim falan :) ama bunlarin bi önemi yok burnundan az az sık sık al ver ne diyim öpüsürken duyguyu yakalamak varken nefese takiliyosan hiç öpüsme kardesim öpmüs olmak için öpme kendini de kasma gözlerini kapat basınızı yana cevirince rahatla yanak derisi kalindir hissetmez nefesini merak etme

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Adam zaten öpüşüyo sadce solumaktan korkuyo çözüm arıyo :D

haaa :D pardon hacıı ben yanlış anladım yaw niyse bi taktik olsun :D :D valla oksijen tüpü falan kullansın ne diyeyim bilemedim ki hani tecrübemiz olsa da yönlendirsek ama yok işte :D :ehe

- - - Eklendi - - -

ahh daha yenisiniz belli nefes her zaman sorun olurdu yakinlasinca kizla ayni ritimle nefes alip vermeye çalisirsin aman biyerine solumayim falan :) ama bunlarin bi önemi yok burnundan az az sık sık al ver ne diyim öpüsürken duyguyu yakalamak varken nefese takiliyosan hiç öpüsme kardesim öpmüs olmak için öpme kendini de kasma gözlerini kapat basınızı yana cevirince rahatla yanak derisi kalindir hissetmez nefesini merak etme

+1 :oke: güzeldi :)

alaStar

alaStar

Üye
Ne adamlarsınz ya siz :ehe :kop2: bu konu ne la

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Ben nasıl öpüşüldüğünü bile bilmiyom başıma öyle bişey gelse bakak nabacaz :ehe

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
aynı havayı ortk kullanın mesala kız nefes verirken sen al senin verirdıgın nefesi alsın

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
önce first çiğne sonra öp

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
fıransız öpücügünü bir dene

arslansem

arslansem

Üye
Başka derdin olmaz inşallah

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
Kız karşılık vermede hiç zevkli olmuyo malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt