Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
optimus l serisi JB güncellemisi ile gelen yenilikler
Sponsorlu Bağlantılar
irememre
Üye
Konu Sahibi
optimus l serisi JB güncellemisi ile gelen yenilikler
arkadaslar yeni güncelleme ilen gelen yenilikler farkliliklar ilgi cekici ozellikler ve guncelleme ile gelen en hosunuza giden seyleri paylasirmisiniz?
skylinegti
Üye
Qslide özelliği,sd karta taşıma,performans artışı...
irememre
Üye
Konu Sahibi
qslide ozelliginden biraz bahsedermisiniz ? sd karta tasima ozelligi lg l5 te yokmus siz hangi telefonu kullaniyosunuz ?
- - - Eklendi - - -
optımus l7 ye bu özelliklerin gelecegını hıc sanmıyorum ama insallah gelir
QSlide; Tek bir ekranda aynı anda iki ekranı görüntüler. Kullanıcı böylece video izlerken metin mesajı göndermek ya da web’de arama yapmak gibi iki işi aynı anda gerçekleştirebilir.
ben optimus l9 kullanıyorum telefon ics de iken sd karta taşı yoktu ama jelly bean gelince sd karta taşıda geldi ayrıca bu sd karta taşıma jelly bean ile her telefona geliyor diye biliyorum yani l7 yede gelir büyük ihtimalle...
irememre
Üye
Konu Sahibi
Yok kardes ben l7 kullaniyorum bugun jb versiyonuna guncelledim ama qslide de gelmedi sd karta tasimada gelmedi
Gggg1994
Üye
internette dolaşırken mesaj geldiğinde anında cevap vermek benim için çok iyi bir yenilik