Optimus black yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eneke

Üye
    Konu Sahibi
Optimus black yardım
Arkadaşlar bursada 2. El lg optimus black nerden bulabilirim bilen varmı

fireman87

fireman87

Üye
Araştır biraz siteleri bulursun temizini, gerçi yeni cihaz 2.el piyasasına düşmüşmüdür bilemem yani..

technoshark

technoshark

Üye
Bursada 2. el optimus black mi ? Arkadaşım tahmin etmiyorum bulabileceğini :S bursada diye genel olarak kullananlar memnun :) sen zor bulursun :D

• Beğen
Tepkiler: Masha ve nonamex
Masha

Masha

Üye
Optimus Black yeni bir cihaz olduğu için bulman zor kullanıcıları gayet memnun telefonlarından. Almak istiyorsan 0 almanı tavsiye ederim.

eneke

Üye
    Konu Sahibi
Optimus Black yeni bir cihaz olduğu için bulman zor kullanıcıları gayet memnun telefonlarından. Almak istiyorsan 0 almanı tavsiye ederim.
bütcem 0 almama yeterli değil 700 tl ok zorlamayla 800 ama 1000lira verebilcek drumda değilm braz beklesem ne zaman düşer acaba fiyat yada ikinci eller :hmmm

Ocean258

Ocean258

Üye
her alan benım kadar memnunsa zor bulursun hocam 2. el optımus black :) bence bıraz daha bırıktır para kosunda sıkıntın warsa sıfırını al.. super telefon tavsıye ederım

technoshark

technoshark

Üye
dostum kampanyalar felan var onları takip etsen ?
turkcell kampanyalı felan uygun geliyorsa fiyatı al.. normalde zaten fiyatı uygun diğer ürünlerle karşılaştırma yaparsak.

sonuçta bir kere alıcaksın.. almışken kaliteli bir ürün al. benim dediğime kulak ver :good:

buket2

buket2

Üye
optimus black'i alanın elden bu kadar kısa sürede çıkartacağını sanmıyorum. ayrıca neden 2.ci el arıyorsun ki? zaten fiyatı oldukça uygun... yeni olduğu için 2.ci elinin şayet bulursan tabi çok ucuz olmayacağını düşünüyorum... kampanyada/promusyonda olan bir çok mağaza var araştırmanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...