Optimus Black V20D sürümü Lg Mobile Update'de yayınlandı...

Sponsorlu Bağlantılar

enver_techno

enver_techno

Üye
biri bu v20d olayından bahsedebilirmi,kamera özellikleri,menü falan?

Bence ICS'den bin kat daha iyi V20D ve kamera daha net cekiyor fransa ics yi kullanıyorum pismanım en kısa zamanda v20D ye gececeğim.Aklı olan fransa ics yi kullanmaz..

fiftycent86

Üye

Bence ICS'den bin kat daha iyi V20D ve kamera daha net cekiyor fransa ics yi kullanıyorum pismanım en kısa zamanda v20D ye gececeğim.Aklı olan fransa ics yi kullanmaz..
peki hız olayı nasıl?takılma falan oluyormu?ağırlık falan varmı,v20d yi deneybilirim

quiet_young55

quiet_young55

Üye
    Konu Sahibi
V20d Androidin 2.3 versiyonu menüsü kamerası aynı, farklı olan v30b...

enver_techno

enver_techno

Üye
peki hız olayı nasıl?takılma falan oluyormu?ağırlık falan varmı,v20d yi deneybilirim
Bence dene hoşuna gideceğine eminim. Ben şuan geri V20D'yi yüklüyorum zaten. Pişmanım Fransa ICS'yi yüklediğime. Cihaz resmen mahvoldu yaa..

- - - Eklendi - - -

V20d Androidin 2.3 versiyonu menüsü kamerası aynı, farklı olan v30b...
V30B France'da çok hata var usta yaa daha stabil bir hale gelene kadar V20D kullanmak en iyisi bence. Kamera netliği azaldı,mesajlarda ve menüde donmalar yaşıyor. RAM miktarı V20D ile aynı oranda kullanıyor, uygulamalar arası geçişte sorun var, açıkçası pek hoşuma gitmedi.

quiet_young55

quiet_young55

Üye
    Konu Sahibi
Sorunlar elbette olacak ilk sürüm bide Lg Türkiyeye rom çıkarmayacak gibi bende 2.3'den bıktım şu anda bendede sorunlar var onları es geçiyorum kadı kızı olayı yani...:)

• Beğen
Tepkiler: alaStar

Üst Alt