optimus black rom

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technoshark

technoshark

Üye
tamam dostum birde nova 8 romdan bahsediliyor, sorunsuz oldugunu diyor kullanan arkadaşlar ama ben denemedim. sen denemek ister isen bi kurcala bakalım :)

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Dostum (: custom rom yüklemen lazım, sonrasında radyo geliyor (: ama sana bir kıyak yapabilirim istersen (: radyo apk dosyasını sana verebilirim (:
radyo eski ilk versiyon'da da çalışır mı. :) ben halen aldığım. gibi kullanıyorum da v10a ve turkcell rom galiba :) radyo olmaması büyük eksiklik benim için internet üzeri tune in ile dinlemeye çalışıyoruz :)

y n s c n

y n s c n

Üye
radyo eski ilk versiyon'da da çalışır mı. :) ben halen aldığım. gibi kullanıyorum da v10a ve turkcell rom galiba :) radyo olmaması büyük eksiklik benim için internet üzeri tune in ile dinlemeye çalışıyoruz :)

Sana radyo apk'sı atalım o halde ücretsiz olarak dinle radyonu ?

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
y n s c n

y n s c n

Üye
Buyur dostum istediğin radyo apk. dosyan ;

Sifre ; maxicep

Al optimus black'inle rahat rahat radyonun keyfini çıkar, optimus 3d'dede yok demişşsin ya o sistemsel değil yani romdan kaynaklı bi durum.
Android 2.2 froyo versiyonundan kaynaklı bi olay cok yakında güncelleme gelecek ondan sonra o dediğin sorun ortadan kalkacak.

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Buyur dostum istediğin radyo apk. dosyan ; Sifre ; maxicepAl optimus black'inle rahat rahat radyonun keyfini çıkar, optimus 3d'dede yok demişşsin ya o sistemsel değil yani romdan kaynaklı bi durum.Android 2.2 froyo versiyonundan kaynaklı bi olay cok yakında güncelleme gelecek ondan sonra o dediğin sorun ortadan kalkacak.
teşekkür ederim indirdim yükledim ancak. telefonu kasti pili soktum taktım ancak yine aynı çalışıyor ancak tepkimeye geç cevap veriyor. yinede teşekkürler

y n s c n

y n s c n

Üye
teşekkür ederim indirdim yükledim ancak. telefonu kasti pili soktum taktım ancak yine aynı çalışıyor ancak tepkimeye geç cevap veriyor. yinede teşekkürler

Ben nova v8 romunu yükledim içinde kendi radyosu vardı çokta hızlandı telefon, sanada tavsiye ederim.. Birde öyle dene :oke:

moxelu

moxelu

Üye
Türkiye rom'una yüklediğin radyo programı düzgün çalışmıyor, en uzun 30- 40 saniye düzgün çalışıyor sonra telefonu komple kitliyor, pili çıkarıp takmadan da telefon kendine gelmiyor.Eğer radyoya kavuşmak istiyorsanız ya Euro rom'unu yükleyin yada nova 8.
Ben çok araştırdım Türkiye romda radyo cıık.

technoshark

technoshark

Üye
Türkiye romların tümünde aynı sıkıntıyımı veriyor yani ? bunumu demek istiyorsunuz ?

----------Eklendi @ 11:43:33 ---------- Yazıldı @ 11:28:00 ----------

gunesınoglu.. yurt dışındaki sitelerden bir başka radyo uygulaması daha buldum ... umarım işine yarar...

ifre maxicep ;)

Senin bahsettiğin kasma olayının olmadığını savunmuşlar.. ama sen bir kontrol edersen sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt