Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
optimus black rom
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technoshark
Üye
tamam dostum birde nova 8 romdan bahsediliyor, sorunsuz oldugunu diyor kullanan arkadaşlar ama ben denemedim. sen denemek ister isen bi kurcala bakalım
radyo eski ilk versiyon'da da çalışır mı. ben halen aldığım. gibi kullanıyorum da v10a ve turkcell rom galiba radyo olmaması büyük eksiklik benim için internet üzeri tune in ile dinlemeye çalışıyoruz
radyo eski ilk versiyon'da da çalışır mı. ben halen aldığım. gibi kullanıyorum da v10a ve turkcell rom galiba radyo olmaması büyük eksiklik benim için internet üzeri tune in ile dinlemeye çalışıyoruz
valla çok hurmete geçer özellikle optimus 3d de radyo aradim malesef onda da büyük eksiklik radyo olmaması
y n s c n
Üye
Buyur dostum istediğin radyo apk. dosyan ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sifre ; maxicep
Al optimus black'inle rahat rahat radyonun keyfini çıkar, optimus 3d'dede yok demişşsin ya o sistemsel değil yani romdan kaynaklı bi durum.
Android 2.2 froyo versiyonundan kaynaklı bi olay cok yakında güncelleme gelecek ondan sonra o dediğin sorun ortadan kalkacak.
Sifre ; maxicepAl optimus black'inle rahat rahat radyonun keyfini çıkar, optimus 3d'dede yok demişşsin ya o sistemsel değil yani romdan kaynaklı bi durum.Android 2.2 froyo versiyonundan kaynaklı bi olay cok yakında güncelleme gelecek ondan sonra o dediğin sorun ortadan kalkacak.
teşekkür ederim indirdim yükledim ancak. telefonu kasti pili soktum taktım ancak yine aynı çalışıyor ancak tepkimeye geç cevap veriyor. yinede teşekkürler
teşekkür ederim indirdim yükledim ancak. telefonu kasti pili soktum taktım ancak yine aynı çalışıyor ancak tepkimeye geç cevap veriyor. yinede teşekkürler
Ben nova v8 romunu yükledim içinde kendi radyosu vardı çokta hızlandı telefon, sanada tavsiye ederim.. Birde öyle dene
moxelu
Üye
Türkiye rom'una yüklediğin radyo programı düzgün çalışmıyor, en uzun 30- 40 saniye düzgün çalışıyor sonra telefonu komple kitliyor, pili çıkarıp takmadan da telefon kendine gelmiyor.Eğer radyoya kavuşmak istiyorsanız ya Euro rom'unu yükleyin yada nova 8.
Ben çok araştırdım Türkiye romda radyo cıık.
technoshark
Üye
Türkiye romların tümünde aynı sıkıntıyımı veriyor yani ? bunumu demek istiyorsunuz ?