Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Optimus Black 2.3 Orjinal
Sponsorlu Bağlantılar
Turkuaz0
Üye
Ve bugün bende 2.3.4 versiyona geçiş yapcam gözle görülür bir hızlanma var bu havada azimle mecidiyeköye gittim
SmAriq KraL
Üye
Konu Sahibi
Sese ve tuş kilidinin açılışına dikkat et Çok fark ettiriyor eskisine göre.
Turkuaz0
Üye
evet gerçekten ğelişme var hissedilier derecede
sercikan
Üye
ses seda yok bu güncellemeden 1 hafta demişlerdi yarın cuma oldu hade baklm nolcakkk
Turkuaz0
Üye
İstanbulda Olan Ardadaşlar üşenmeyip mecidiyeköye gidip yaptırsınlar 5 dk sürüyo yüz yüze yapıyolar veriyolar hemen. kargoylada 1 haftaya gönderip alırsınız. çünkü 5 dk sürüyo sürüm yükseltmeleri arından hemen gönderiyolar gönerdiğinize değer emin olun.
sercikan
Üye
valla ben zeus romu yükledim rootlu 2.3.4 gb.kasma yok şarjı ise gerçekten iyi gidiyo ama şuan içinde proğramda yok pek .daha detaylı bakmak lazım tabi ama güzel beğendim.karakter sorunuda yok.şimdilik güzel beğendim açaıkcası
barisclermont
Üye
Ne android 2.3 ten ne Belle den ses soluk yok bende.
xcolakx
Üye
Herkese iyi akşamlar ;
Öncelikle telefonumu Lg nin güncelleme programindan 2.3.4 sürümüne 45 dk gibi bi sürede güncelledim.
2.3 e güncellemiş oldum ve telefonun acilisindaki yavaslamayi. farkettim BENIM TELEFONUM ANDROID 2.3. AURUMUYLE COK AGIRLASTI MUZIK CALA ANA EKRAN VS .
ARTISI İSE IZLEDIGINIZ VIDEOYU YUKLENDIGI YERE KADAR ILERI SARABILIYORUZ BU IYI OZELLIK 2.2DE DONMAYAN OYUNLAR DONUYOR AMA CEKTIGINIZ RESIMLERI DAHA NET YAKINLASTIRABILIYORz bence 2.2 de kalsin telefonunuz
ofpistan
Üye
2.3.4 root bekliyoruuuz
technoshark
Üye
Kesınlıkle Root işlemini bekliyoruz takipdeyim xda da çıkarsa burada paylaşırım, tabıkı benden önce bulan olmaz ise
quiet_young55
Üye
Arkadaşlar Optimus Black için V20B sürümü çıktı LG Mobile Updateden yükleyebilirsiniz...
seymen16
Üye
Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşım. Ne gibi değişiklikler var yükledin mi?
quiet_young55
Üye
Her romdan sonra doğal olarak bundada hızlanma oldu ama değişiklikleri daha anlayamadım buldukça burda yazarım...
Güncelleme: Artık ram miktarı 180 lerde değil artık 230-240ları kadar boş ram çıkıyor artık...
technoshark
Üye
Bu sevindirici haber, fark yok diyen arkadaşlar için gelmiş olsun, ram o kadar önemli ki..Bu guncelleme ıyı oldu demekki