Optimus Black 2.3 Orjinal

Sponsorlu Bağlantılar

barisclermont

barisclermont

Üye
Offf ya Nokiayadan bikmistim, androide geçtim yine ayni bekle babam bekle...
30 ocak diyorlardi, 31 oldu hala yok.:vur

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0

seymen16

seymen16

Üye
Daha çok bekleriz bu gidişle.

technoshark

technoshark

Üye
ARKADAŞLAR BUYRUN GÜNCELLEME Ne Diyorsunuz ?

ben yaptım bu şekilde oldu :S anlamadım gitti, acaba benim rom cm oldugundan mı guncelleme geldi :S

seymen16

seymen16

Üye
Nasıl oluyor anlamadım gitti. Başka bi forumda da biri bu şekilde yapmış ama ondan sonra kimse yapamamış. Lg dalga mı geçiyor bizle.

SmAriq KraL

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleştirmeyi gidip yaptım sonunda :) Harika derecede hızlandı telefon. Menü geçişlerinde efektlerde en ufak kasma söz konusu değil. Ayrıca menü sonlarında yanan güzel mavi loş bir ışık var. Yani azda olsa görsellikte de birşeyler yapmışlar diyebilirim :) Mesaj yazarken en çok arada yanlış bir harf yazınca silmekteki zorluktan şikayetçiydik. LG buna da el atmış ve şık bir ayraç devreye sokmuş. İnternete giriş hızlarında da kayda değer bir hızlanma söz konusu oluyor. Ayrıca arkadaşlar son birşey daha var. Tuş kilidi açarken biraz geç ekran geliyordu,gözümüze öyle görünüyordu. Artık tam zamanında ekran açılıyor ve bu da gayet iyi olmuş. Ekran görüntülerini birazdan ekleyeceğim.

• Beğen
seymen16

seymen16

Üye
Güncelleştirmeyi gidip yaptım sonunda :) Harika derecede hızlandı telefon. Menü geçişlerinde efektlerde en ufak kasma söz konusu değil. Ayrıca menü sonlarında yanan güzel mavi loş bir ışık var. Yani azda olsa görsellikte de birşeyler yapmışlar diyebilirim :) Mesaj yazarken en çok arada yanlış bir harf yazınca silmekteki zorluktan şikayetçiydik. LG buna da el atmış ve şık bir ayraç devreye sokmuş. İnternete giriş hızlarında da kayda değer bir hızlanma söz konusu oluyor. Ayrıca arkadaşlar son birşey daha var. Tuş kilidi açarken biraz geç ekran geliyordu,gözümüze öyle görünüyordu. Artık tam zamanında ekran açılıyor ve bu da gayet iyi olmuş. Ekran görüntülerini birazdan ekleyeceğim.

Biz hala bekliyoruz internete düşmesini. Resimleri bekliyorum :D

SmAriq KraL

Üye
    Konu Sahibi
VGA bir kamera ile video da çektim :) Onu da upload edeceğim ama görüntü idare eder şimdiden söyliyim :D

seymen16

seymen16

Üye
Olsun arkadaşım görüntü biraz belli olsun yeter :D

SmAriq KraL

Üye
    Konu Sahibi
İdare eder işte :D Telefondan video çekme programı bulabilseydim onunla çekerdim :D Ekran görüntüsünün video hailni.

seymen16

seymen16

Üye
Var sanırım öyle bi program ama adını bilmiyorum.

SmAriq KraL

Üye
    Konu Sahibi
Görüntüleri paylaşıyorum en sona da videoyu koyuyorum :)

Resim olarak bunları çekebildim :) Videoyuda upload etmeye çalışıyorum :)

----------Eklendi @ 19:12:40 ---------- Yazıldı @ 19:09:20 ----------

Bu da video :) Dediğim gibi çözünürlük çok kötü.. O dediğin programı arıyorum bulabilirsem ayrıntılı çekim yapacağım :)

[video=youtube;9gZrwyqqiA8]http://www.youtube.com/watch?v=9gZrwyqqiA8&feature=youtu.be[/video]

• Beğen
seymen16

seymen16

Üye
Eline emeğine sağlık arkadaşım :D

SmAriq KraL

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :) Program buldum sonunda :) Onu kurayım ve telefonu root yapmam lazım :) Ondan sonra daha ayrıntılı ve daha güzel bir video çekmeye çalışacağım :)

----------Eklendi @ 19:54:29 ---------- Yazıldı @ 19:24:52 ----------

Telefon 10 dakikadır root olmaya çalışıyor :D Bu kadar uzun mu sürüyordu ? :S

quiet_young55

quiet_young55

Üye
Samsundayım ve en yakın servis Ankarada telefonu yollarım güncelleme çıkar gerek yok. seymen arkadaşın dediği gibi birazda bekleriz çıktıya onada şükür...:)

SmAriq KraL

Üye
    Konu Sahibi
Lg Mobile Updater'da yayınlanmayacakmış bu güncelleştirme. Haberiniz olsun :)

kaan4554

Üye
E illa servise mi gidecek şimdi bu telefon.Allah allaaah!

SmAriq KraL

Üye
    Konu Sahibi
Malesef.. Ya telefon kilitlendi :S GingerBreak kurup root yapıyordum. Dondu cihaz :S

SmAriq KraL

Üye
    Konu Sahibi
Lg'nin servisinden oluyor sadece ve ücretsiz kargo seçeneği ile birlikte.

Takipçi Satın Al

Üst Alt