ARKADAŞLAR BUYRUN GÜNCELLEMELinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızNe Diyorsunuz ?
Harika derecede hızlandı telefon. Menü geçişlerinde efektlerde en ufak kasma söz konusu değil. Ayrıca menü sonlarında yanan güzel mavi loş bir ışık var. Yani azda olsa görsellikte de birşeyler yapmışlar diyebilirim
Mesaj yazarken en çok arada yanlış bir harf yazınca silmekteki zorluktan şikayetçiydik. LG buna da el atmış ve şık bir ayraç devreye sokmuş. İnternete giriş hızlarında da kayda değer bir hızlanma söz konusu oluyor. Ayrıca arkadaşlar son birşey daha var. Tuş kilidi açarken biraz geç ekran geliyordu,gözümüze öyle görünüyordu. Artık tam zamanında ekran açılıyor ve bu da gayet iyi olmuş. Ekran görüntülerini birazdan ekleyeceğim.Güncelleştirmeyi gidip yaptım sonundaHarika derecede hızlandı telefon. Menü geçişlerinde efektlerde en ufak kasma söz konusu değil. Ayrıca menü sonlarında yanan güzel mavi loş bir ışık var. Yani azda olsa görsellikte de birşeyler yapmışlar diyebilirim
Mesaj yazarken en çok arada yanlış bir harf yazınca silmekteki zorluktan şikayetçiydik. LG buna da el atmış ve şık bir ayraç devreye sokmuş. İnternete giriş hızlarında da kayda değer bir hızlanma söz konusu oluyor. Ayrıca arkadaşlar son birşey daha var. Tuş kilidi açarken biraz geç ekran geliyordu,gözümüze öyle görünüyordu. Artık tam zamanında ekran açılıyor ve bu da gayet iyi olmuş. Ekran görüntülerini birazdan ekleyeceğim.

Videoyuda upload etmeye çalışıyorum 
Dediğim gibi çözünürlük çok kötü.. O dediğin programı arıyorum bulabilirsem ayrıntılı çekim yapacağım 
Program buldum sonunda
Onu kurayım ve telefonu root yapmam lazım
Ondan sonra daha ayrıntılı ve daha güzel bir video çekmeye çalışacağım 
Bu kadar uzun mu sürüyordu ? :SLg Mobile Updater'da yayınlanmayacakmış bu güncelleştirme. Haberiniz olsun![]()
Allah Allah tam olarak nasıl yaptınız biz mi yanlış yapıyoruz acaba ?ben yaptım bu şekilde oldu :S anlamadım gitti, acaba benim rom cm oldugundan mı guncelleme geldi :S