arkadaşlar LG'ye attığım mail sonucu gelen cevabı sizlerle paylaşıyorum..
Kaaan Bey iyi günler,
Cihazin 2.3 yazilimi servis merkezlerine verilmistir.
Yazilim 1 hafta içinde web sayfasina eklenecek ve kullanicilar kendileri de yükleyebileceklerdir.
P970 model cihaz için şubat ayının ilk haftası yayınlanacağı bilgisi verilmiştir.
Cihazinizin fatura fotokapisi ve yazilim güncelleme talebinizi belirtir notunuz ile birlikte iletisim bilgilerinizide yazarak asagida bilgisi olan servis merkezlerinden size en yakin olanina ARAS kargo ile karsidan ödemeli olarak gönderebilirsiniz.
LG Merkez Teknik Servis Istanbul-Vintek Elektronik
Büyükdere Cad. No : 34 Arkan Apt. kat 2, Mecidiyeköy / Istanbul
Tel. +90 (212) 272 65 43
Fax. +90 (212) 272 54 87
LG Merkez Teknik Servis Ankara- Firat Elektronik
Necatibey Cad. 21/1, Sihhiye / Ankara
Tel : 0 (312) 231 6 543 (LGE)
Fax : 0 (312) 232 12 63
LG Merkez Teknik Servis Izmir- Sayit Elektronik
Gazi Bulvari No:69 Kat: 1, Çankaya / Izmir
Telefon : 0 (232)446 42 48 Faks : 0 (232) 446 42 44
Çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasablirsiniz.
Bilgilerinize sunariz.
Saygilarimizla.
“LG Markali Notebook ve “smart phone” özellikli Cep Telefonlariniz için çagri merkezimizden uzaktan erisim ile destek alabilirsiniz”
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Received Date : 31/01/2012 00:13 09
The type of inquiry : Software/Hardware updates
Product/Model No. : /other
Bugün itibariyle 2.3 güncellemesi geleceği söylendi fakat bir gelişme yok lütfen kesin ve net bir bilgi verebilirmisiniz, iyi çalışmalar.
Click here if you have more question
Aşağıdaki anket LG servis hizmetinin iyileştirilmesi için kullanılacaktır. Lütfen görüşlerinizi açıkca bizimle paylaşınız.
Aşağıdaki cevap emaili nasıl değerlendirirsiniz?
Hiç emnun kalmadım
Memnun kalmadım
Makul
Menmun kaldım
Çok memnun kaldım
Eğer size sunduğumuz cevaptan memnun kalmadınızsa
Bu adres sadece dışarı mesaj gönderimi için kullanıldığından lütfen bu emaili cevaplamayın.
Bilgilendirme ve Haberleşme Ağı Kullanımı ve Bilgi Koruma ile ilgli Reklam ve Tanıtım yasası uyarınca bu email sadece 12 Nisan 2010 tarihinden itibaren LG.com'dan email almayı kabul eden üyelere gönderilmiştir.
LG Müşteri Hizmetleri