Optimus Black 2.3 Orjinal

Sponsorlu Bağlantılar

SmAriq KraL

Üye
    Konu Sahibi
Evet kendileri söyledi. Teknik serviste yükleme yaparken bayanla konuştuğumda bunları söyledi. Ayrıca ICS güncellemesi de sadece teknik serviste yapılacakmış. Kaçak rom gibi birşey söyledi ama sanırım onun gibi birşeyi engellemek için yapmışlar bunu.

seymen16

seymen16

Üye
Benim gibi servise gidemeyenler ne yapacak o zaman güncellemesiz mi kalacak? Ayrıca ICS hakkında bir bilgi verdiler mi?

SmAriq KraL

Üye
    Konu Sahibi
Tek söylediği şey ICS'nin bir devrim olacağı ve bizlerin yüzünü güldüreceğiydi. Sanırım görsellik odaklı bir versiyon olacak. Servise kargo ile gönderebilirsin. Aras Kargo ücretsiz yapabiliyorsun.

seymen16

seymen16

Üye
Şuan Bursa'dayım hafta sonu Mersin'e gideceğim bu iki yerde de yok servis :D Mecbur kargo ile gönderip yaptırıcam bu güncellemeyi. Acaba kaç güne halledip yollarlar telefonu?

SmAriq KraL

Üye
    Konu Sahibi
Bursa'dan büyük ihtimal İstanbul'a gönderirler. 2 günde varacağını düşünürsek,en geç 8-10 gün içinde telefon eline geçer :) Tabi 1 hafta içinde de gelebilir. Tamamen oradaki şartlara bağlı.

seymen16

seymen16

Üye
Ben buradayken gönderemem o zaman Mersin'e gittiğimde yollarım oraya da en yakın Ankara. Belki o zamana kadar internete verirler belli olmaz :D

SmAriq KraL

Üye
    Konu Sahibi
Sadece serviste güncellendiği için internete düşme şansı az :) Şu kadarıyı söyliyim ilk bakışta bu ne ya hiçbirşey olmamış dersin. Sonra bir eline alınca dinlediğin müziğin sesi bile farklı geliyor. Ses kalitesinde sanırım birşeyler olmuş ve sesini de yükseltmişler. Bunu da şimdi farkettim :) Batarya konusunda ise pek bir fark göremedim. Yarın akşama kadar deneyeceğim. Onunda sonuçlarını buradan yazarım :) İyi ki güncelleştirmişim diyebilirim. Benim çok işime yaradı.

seymen16

seymen16

Üye
Lg'ye inat yüklemiyorum o zaman güncellemeyi :D

SmAriq KraL

Üye
    Konu Sahibi
Çok şey kaçırırsın :D

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
o zaman mecidiyeköy e gideceğiz napalım tam yeri nerde mecidiyeköy de bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?

seymen16

seymen16

Üye
Hiç fark etmez ya böyle de kullanıyorum nasıl olsa telefonu :D

SmAriq KraL

Üye
    Konu Sahibi
o zaman mecidiyeköy e gideceğiz napalım tam yeri nerde mecidiyeköy de bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?

Simit sarayının yan tarafındaki duraklara doğru yürürken bankanın yanında.

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
arkadaşlar LG'ye attığım mail sonucu gelen cevabı sizlerle paylaşıyorum..

Kaaan Bey iyi günler,

Cihazin 2.3 yazilimi servis merkezlerine verilmistir.
Yazilim 1 hafta içinde web sayfasina eklenecek ve kullanicilar kendileri de yükleyebileceklerdir.
P970 model cihaz için şubat ayının ilk haftası yayınlanacağı bilgisi verilmiştir.

Cihazinizin fatura fotokapisi ve yazilim güncelleme talebinizi belirtir notunuz ile birlikte iletisim bilgilerinizide yazarak asagida bilgisi olan servis merkezlerinden size en yakin olanina ARAS kargo ile karsidan ödemeli olarak gönderebilirsiniz.

LG Merkez Teknik Servis Istanbul-Vintek Elektronik
Büyükdere Cad. No : 34 Arkan Apt. kat 2, Mecidiyeköy / Istanbul
Tel. +90 (212) 272 65 43
Fax. +90 (212) 272 54 87

LG Merkez Teknik Servis Ankara- Firat Elektronik
Necatibey Cad. 21/1, Sihhiye / Ankara
Tel : 0 (312) 231 6 543 (LGE)
Fax : 0 (312) 232 12 63

LG Merkez Teknik Servis Izmir- Sayit Elektronik
Gazi Bulvari No:69 Kat: 1, Çankaya / Izmir
Telefon : 0 (232)446 42 48 Faks : 0 (232) 446 42 44

Çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasablirsiniz.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla.

“LG Markali Notebook ve “smart phone” özellikli Cep Telefonlariniz için çagri merkezimizden uzaktan erisim ile destek alabilirsiniz”

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Received Date : 31/01/2012 00:13 09
The type of inquiry : Software/Hardware updates
Product/Model No. : /other

Bugün itibariyle 2.3 güncellemesi geleceği söylendi fakat bir gelişme yok lütfen kesin ve net bir bilgi verebilirmisiniz, iyi çalışmalar.

Click here if you have more question

Aşağıdaki anket LG servis hizmetinin iyileştirilmesi için kullanılacaktır. Lütfen görüşlerinizi açıkca bizimle paylaşınız.

Aşağıdaki cevap emaili nasıl değerlendirirsiniz?

Hiç emnun kalmadım
Memnun kalmadım
Makul
Menmun kaldım
Çok memnun kaldım

Eğer size sunduğumuz cevaptan memnun kalmadınızsa

Bu adres sadece dışarı mesaj gönderimi için kullanıldığından lütfen bu emaili cevaplamayın.

Bilgilendirme ve Haberleşme Ağı Kullanımı ve Bilgi Koruma ile ilgli Reklam ve Tanıtım yasası uyarınca bu email sadece 12 Nisan 2010 tarihinden itibaren LG.com'dan email almayı kabul eden üyelere gönderilmiştir.

LG Müşteri Hizmetleri

SmAriq KraL

Üye
    Konu Sahibi
O zaman teknik servisteki bayan konuyu bilmiyor. Çünkü bana ICS'de dahil bu güncelleştirmelerin yayınlanmayacağını söyledi.

sercikan

Üye
iyiymiş ya 2.3 gelsin marketteki yüklemem gereken 1-2 proğram 2.3 yazılım istiyo biran önce gelsin :)

SmAriq KraL

Üye
    Konu Sahibi
hangi programlar onlar :) 2.3 şu an bendeki. İşime yarayan olabilir. İhtiyaç çok :)

SmAriq KraL

Üye
    Konu Sahibi
yok estağfurullah :D Sadece program ihtiyacım oldukça fazla.. Görselliğe hitap eden programlar lazım :D

----------Eklendi @ 23:31:48 ---------- Yazıldı @ 23:01:54 ----------

Yeni versiyonun ilk hatasını buldum arkadaşlar. 2.2 de kullandığım İris adlı program 2.3 te takılmalar yaşıyor ve telefonu kilitliyor. Programda bir sorun olmadığı 2.2 den belliydi. Ya 2.3 ile uyumlu değil yada 2.3 te bir hata söz konusu.

quiet_young55

quiet_young55

Üye
İnternete zaten gelmez. LgMobile Update programına gelecek güncelleme. Yayınlanmayacak gibi bi olay söz konusu bile olamaz. Kaybedilenlerin üstüne az daha ekleyemezler. Eğer yaparsalar hakikatten LG kapanır diye düşünürüm. Bakalım bu hafta içide bekleyelim. Sabır taşına döndük zaten...:)

Takipçi Satın Al

Üst Alt