optimus black 2.3.4 root cikti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci35

denizci35

Üye
    Konu Sahibi
optimus black 2.3.4 root cikti
Arkadaslar 2.3.4 un root u cikti bilginize

----------Eklendi @ 04:08:23 ---------- Yazıldı @ 03:28:03 ----------

burdan bakabilirsiniz

----------Eklendi @ 04:26:50 ---------- Yazıldı @ 04:08:23 ----------

Ordaki prograrin tumunu indirdikten sonra ordaki kdz programini indirmin son kdz progri kdzu yu scndan 2.3.4. 2the recovery image file. bunu browse den sec sonra cheat engine yi calistir v

----------Eklendi @ 05:20:12 ---------- Yazıldı @ 04:26:50 ----------

. Windows Enabler programını çalıştırın ve sağ alt köşeden üstüne tıklarayak ON haline getirin.

3. Telefonunuzu kapatın. Bataryasını çıkarın. Ses açma tuşuna basılı tutarak usb ile pcye bağlayın. Ekranda S/W Upgrade yazdıysa o şekilde telefonu bırakın

4. KDZ Updater programını çalıştırın ve kdz dosyanızı program ile seçin. Programı kapatmadan CWMInject programını açın. Refresh tuşuna basıp KDZU yu seçin. Ardından Browse tuşuna basıp recovery-clockwork-touch-5.8.1.3-p970.img dosyasını seç. Bu programıda kapatmadan Cheat Engine programını açın. Programda sol üstte küçük bir pc işareti var ona tıklayın açılan pencereden KDZU.exe yazanı seçip open deyin. Ardından VALUE TYPE kısmından TEXT i seçin. Üstteki text yazan kutucuğa da ANDROID! yazın ve öylece bırakın ama programı kapatmayın. Şimdi halihazırda açık bulunan KDZ Updater programımızı açıp Launch Software Update'e tıklıyoruz. ve şimdi hiçbirşeyi ellemiyoruz program donmuş gibi oluyor ama bir süre sonra kendine gelip altında yazılar yazmaya başlıyor. işte o yazılar yazdığı an hemen bir sonraki adıma geçin ve diğer adımları seri uygulayın. Yazılar yazdıktan hemen sonra Cheat Engine programına gelip First Scan tuşuna basıyoruz. amacımız programdaki sol kutucukta 3 tane ANDROID! yazısının çıkmasını sağlamak. ilk tıklamada sonuç vermeyecektir ama tıklamaya devam ediyoruz ve sonunda amacımıza ulaşıyoruz. 3 tane android yazisini gordukten sonra halihazırda açık bulunan CWMInject programının Start Adress sütununa yazıyoruz ve Write Memory tuşuna basıyoruz. Alttaki çubuk dolacak ve Done yazısı çıkacaktır.simdi en alttaki 3. Android yazisina geliyoruz ve yaninda bulunan rakami yani ne ciktiysa cwminject programinin start adress sutununa bunu yaziyoruz. Ve write memory tusuna tikliyoruz alttaki cubuk dolacak ve done yazisi cikacaktir.simdi kdz update programini ön plana aliyoruz ve. Launch software update ye tikliyoruz ve flash isleminin bitmesini bekliyoruz.ardindan telefon acilacak telefonun baslangic ayarlarini yapin sonrasinda superuseri hafiza kartina kok dizinine atin ve marketten terminal programini indirin bu programi acip reboot recovery yazin ve enterleyin enter tusu ok isaretidir ve telefonunuz recovery modda acilacaktir . Burdan install zip from sd kard ordan superuser i sec ve yes e tikla nolar degil yes olanini sec ve go back diyerek reboot now a tikla root olmustur hayirli olsun

----------Eklendi @ 05:21:59 ---------- Yazıldı @ 05:20:12 ----------

Sorumluluk kabul edilmez

----------Eklendi @ 05:23:40 ---------- Yazıldı @ 05:21:59 ----------

Anlatim alintidir

----------Eklendi @ 05:42:22 ---------- Yazıldı @ 05:23:40 ----------

Uygun oldugumda guzel bir sekilde resimli anlatirim

----------Eklendi @ 05:54:12 ---------- Yazıldı @ 05:42:22 ----------

CWMInject programının Start Adress sütununa yazıyoruz ve Write Memory tuşuna basıyoruz. Alttaki çubuk dolacak ve Done yazısı çıkacaktır. bu yaziyi 2 kere yazmisim ilkini okumadan devam edin

----------Eklendi @ 05:54:30 ---------- Yazıldı @ 05:54:12 ----------

CWMInject programının Start Adress sütununa yazıyoruz ve Write Memory tuşuna basıyoruz. Alttaki çubuk dolacak ve Done yazısı çıkacaktır. bu yaziyi 2 kere yazmisim ilkini okumadan devam edin

----------Eklendi @ 05:56:04 ---------- Yazıldı @ 05:54:30 ----------

Yani bu yazdigimi okumayin

----------Eklendi @ 05:58:03 ---------- Yazıldı @ 05:56:04 ----------

Link vermek serbest olsaydi linkini verirdim baska bir sitenin linki

• Beğen
Tepkiler: y n s c n ve technoshark

technoshark

technoshark

Üye
Bilgi vede paylaşım için teşekkür ederiz... :)

denizci35

denizci35

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek bilgi paylasilinca guzel oluyor

• Beğen
Tepkiler: technoshark
denizci35

denizci35

Üye
    Konu Sahibi
Windows Enabler programını çalıştırın ve sağ alt köşeden üstüne tıklarayak ON haline getirin.

3. Telefonunuzu kapatın. Bataryasını çıkarın. Ses açma tuşuna basılı tutarak usb ile pcye bağlayın. Ekranda S/W Upgrade yazdıysa o şekilde telefonu bırakın

4. KDZ Updater programını çalıştırın ve kdz dosyanızı program ile seçin

sonra

----------Eklendi @ 17:18:25 ---------- Yazıldı @ 17:17:18 ----------

5. Programı kapatmadan CWMInject programını açın. Refresh tuşuna basıp KDZU yu seçin. Ardından Browse tuşuna basıp recovery-clockwork-touch-5.8.1.3-p970.img dosyasını seçin.

----------Eklendi @ 17:20:22 ---------- Yazıldı @ 17:18:25 ----------

6. Bu programıda kapatmadan Cheat Engine programını açın. Programda sol üstte küçük bir pc işareti var ona tıklayın açılan pencereden KDZU.exe yazanı seçip open deyin.

----------Eklendi @ 17:21:37 ---------- Yazıldı @ 17:20:22 ----------

----------Eklendi @ 17:22:07 ---------- Yazıldı @ 17:21:37 ----------

7. Ardından VALUE TYPE kısmından TEXT i seçin. Üstteki text yazan kutucuğa da ANDROID! yazın ve öylece bırakın ama programı kapatmayın

----------Eklendi @ 17:24:07 ---------- Yazıldı @ 17:22:07 ----------

8. Şimdi halihazırda açık bulunan KDZ Updater programımızı açıp Launch Software Update'e tıklıyoruz. ve şimdi hiçbirşeyi ellemiyoruz program donmuş gibi oluyor ama bir süre sonra kendine gelip altında yazılar yazmaya başlıyor. işte o yazılar yazdığı an hemen bir sonraki adıma geçin ve diğer adımları seri uygulayın.

y n s c n

y n s c n

Üye
Teşekkürler, hemen deniyorum :)

denizci35

denizci35

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 17:29:00 ---------- Yazıldı @ 17:25:20 ----------

9. Yazılar yazdıktan hemen sonra Cheat Engine programına gelip First Scan tuşuna basıyoruz. amacımız programdaki sol kutucukta 3 tane ANDROID! yazısının çıkmasını sağlamak. ilk tıklamada sonuç vermeyecektir ama tıklamaya devam ediyoruz ve sonunda amacımıza ulaşıyoruz

----------Eklendi @ 17:31:42 ---------- Yazıldı @ 17:29:00 ----------

----------Eklendi @ 17:32:24 ---------- Yazıldı @ 17:31:42 ----------

10. Resimde de gördügünüz gibi 3 adet ANDROID! yazısı çıktı. biz en alttaki yazının yanında bulunan rakamı halihazırda açık bulunan CWMInject programının Start Adress sütununa yazıyoruz ve Write Memory tuşuna basıyoruz. Alttaki çubuk dolacak ve Done yazısı çıkacaktır

----------Eklendi @ 17:33:39 ---------- Yazıldı @ 17:32:24 ----------

----------Eklendi @ 17:34:10 ---------- Yazıldı @ 17:33:39 ----------

11. Şimdi işlem yapan KDZ Updater programını ön plana alıyoruz ve flash işleminin bitmesini bekliyoruz. Ardından telefonumuz açılacak

----------Eklendi @ 17:35:28 ---------- Yazıldı @ 17:34:10 ----------

----------Eklendi @ 17:37:17 ---------- Yazıldı @ 17:35:28 ----------

12. Artık geriye bi işimiz kalmadı. Telefonunuzun başlangıç ayarlarını yapın. Hafıza kartınıza Superuser.zip dosyasını atın. Ardından markete girerek Terminal programını indirin. Ve programı çalıştırıp ''reboot recovery'' komutunu girip entere basın (enter tuşu ok işaretidir)

----------Eklendi @ 17:37:54 ---------- Yazıldı @ 17:37:17 ----------

13. Telefonunuz dokunmatik destekli recovery modda açılacak. buradan install zip from sd card-->choose zip from sd card-->Superuser.zip dosyasını seçin. Yes'e tıklayın. Ardından go back diyerek reboot now'a tıklayın ve rootun keyfine varın

14. Telefonunuza Superuser, Anreboot ve Es File Exploerer programlarının yüklenmiş olduğunu göreceksiniz hayırlı olsun

----------Eklendi @ 17:39:04 ---------- Yazıldı @ 17:37:54 ----------

----------Eklendi @ 17:40:06 ---------- Yazıldı @ 17:39:04 ----------

anlatım bu arkadaşlar sorumluluk kabul etmiyorum

----------Eklendi @ 17:45:30 ---------- Yazıldı @ 17:40:06 ----------

resimler neden çift eklendi bilmiyorum ama kendi yerimde değilim numara sırasına göre giderseniz hedefe ulaşırsınız

----------Eklendi @ 17:47:40 ---------- Yazıldı @ 17:45:30 ----------

forum yöneticileri numara sırasına göre düzenleme yaparlarsa sevinirim

• Beğen
Tepkiler: technoshark
denizci35

denizci35

Üye
    Konu Sahibi
e deneyen oldu mu

technoshark

technoshark

Üye
Benim deneme fırsatım olmadı nedeni ise ben v10c kullanıyorum :)

SmAriq KraL

Üye
Resmi güncelleme ile gelen sürüm mü ? Yoksa v20a dan daha ileri bir sürüm mü ? Bende orjinal v20a yüklü.

denizci35

denizci35

Üye
    Konu Sahibi
orjinal 20a türkiye için

technoshark

technoshark

Üye
v10c en güzeli halen şiddetle tavsiye ediyorum :)

optiq

Üye
ben denedım olmuyor KDZ tam yuklıcegı sırada kapanıyor bır çare bulamadım uyumluluk yaptım yonetıcı yaptım baska bılgısayarda denedım olmuyor kapanmasına care bulmak gerekıyor.

----------Eklendi @ 05:33:42 ---------- Yazıldı @ 05:04:00 ----------

WİN7de denemeyın bosuna tam yazılar cıkarken program hata verıp kapanıyor ama xp kullananlar denesınler Vırtual Boxdan denedım orda USBdekı telefonu gosteremedım telephone not foundda kaldı XP kullananan arkadasların basarılı olacaklarını tahmın ediyorum..

technoshark

technoshark

Üye
Win 7 de olmuyorsa bu root işleminin bir anlamıı yok ki :) root edebilmek için telefonuma tutupta xp mi kuracağım :)

denizci35

denizci35

Üye
    Konu Sahibi
Win 7 icinde bir yontem var onuda anlatayim

---------- Post added at 18:02:30 ---------- Previous post was at 17:53:39 ----------

Oncelikle kisileri my backup programiyla yedekleyin daha sonra factory reset atin sonra lgsmart tool ile 10a ya gelin daha sonra orjinal kdz programindan lguserCs tool.exeyi secin yani kdzu.exe yerine bunu seciyoruz diger programlardanda aynisini seciyoru

---------- Post added at 18:06:22 ---------- Previous post was at 18:02:30 ----------

Yani ilk anlatimimda kdzu.exeyi seciyorduk burda ise lguserCstool.exeyi seciyoruz yontemler ayni burda tek fark kdz surumu 10c de kullandigimiz kdz programi olacak

---------- Post added at 18:07:25 ---------- Previous post was at 18:06:22 ----------

Konu alintidir arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt