Samsunspor
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler
ilginç deniyeceğim
Onu değiştirmek çokta gerekli olduğunu düşünmüyorum birde programda büyük ihtimal alt yapıda çalıştığını düşünüyorum ve bununda rami kastıracağını düşünüyorum.
helal kardesim samsunspor bunla 2. programını kullanıyorum rep versa bu forumda tonla rap sna heheheehh
birde elinde varsa ultimate sms(zamanlı sms) prosunun atman önceki sürümünü kulanıyodum 2 dakiak sonraına bile atıyordu, ma simdi en az 14 dk sonrasına sms gönderiyor
helal kardesim samsunspor bunla 2. programını kullanıyorum rep versa bu forumda tonla rap sna heheheehh
birde elinde varsa ultimate sms(zamanlı sms) prosunun atman önceki sürümünü kulanıyodum 2 dakiak sonraına bile atıyordu, ma simdi en az 14 dk sonrasına sms gönderiyor
telefonum n97 elinizde varsa iyi olur yoksada bekleriz artık
--------------- Ekleme ---------------
bide aklıma takılan bir şey var esasen cok hızlı bir şekilde logoyu değiştiriyor programm.güzelde velakin photshopla olsun ilusratörle olsun png ve gif formatlı resimleride jpg resmi gibi background cıkarrak gösteriyorolaya ters yani ilk defa böyle bir şey gördüm okadar photshopla resim çalışrım ama pcdeki gibi ve mediaplayer üzerindeki arkaplansız bir logo olmuyor ! acaba diorum nokia taryıcsınınmı eksik bir yönü mü bu ? kafam karıştı neden olmaz acaba? bilen varmı?
Message In Time v1.0.12 S60v5 deneyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?