İp5furkan
Üye
Hocam. Yazı fazlasıyla uzun. Rahatsızlığım bundan fakat konuyu başka yere çekmeye çalışanlar var.Birbirinizi kırmanın manası yok zaten Telekom şeklinde yazıyor![]()
3Gyle birleşik hocam nefes alamıyorum gördükçeEn iyisi Turkcell ne harfler küçülüyor ne 3G saatle birleşiyorJB olmadan değişmiyor bu arada arkadaşım
![]()

Hocam size güzel geliyor. TT veyahut Türk yazsaydı daha hoş olurdu. Şimdi 4.5 g de gelecek bilmiyorum nasıl sığacak oraya 3G bile nefes alamıyor saatle arasında sıkışmış böyle. Gördükçe darlanıyorumTürk telekom gibi güzel isim mi var be![]()

Hocam size güzel geliyor. TT veyahut Türk yazsaydı daha hoş olurdu. Şimdi 4.5 g de gelecek bilmiyorum nasıl sığacak oraya 3G bile nefes alamıyor saatle arasında sıkışmış böyle. Gördükçe darlanıyorum![]()
Ah be hocam. Çok istiyorum yapmayı fakat çekiniyorum. Hani diyeceksiniz şimdi çekinecek bi şey yok diye ama internette bilmem ne hatalarını alıpta cihazı açamayanları görünce tırsıyorumyap jailbreaği kurtul bea

Sıkışıyor böyle yazılar şekilsiz oluyor değil mi3Gyle birleşik hocam nefes alamıyorum gördükçe![]()

Ben İsrail diye duymuştumTürk Telekom Arap firması yalnız. İsminde Türk olması bir şey değiştirmez. Boşuna TT ismiyle övünmeyin, hele Türkiye'nin en çok nefret edilen firması olmasına rağmen.
JB olmadan da değiştiremezsin.
Oger Telecom, TT'un sahiplerinden biri ve en çok onun yüzdesi var. Arap firması ayrıca.Sıkışıyor böyle yazılar şekilsiz oluyor değil mi
Ben İsrail diye duymuştum
Hocam ağzının duası be inşallahHocam 4.5g falan gelince kullanıcı şikayetleri artar değişirler diye düşünüyorum onlarda farkındalardır
Lte 3 harf![]()

Hocam ağzının duası be inşallah![]()

Türk Telekom Arap firması yalnız. İsminde Türk olması bir şey değiştirmez. Boşuna TT ismiyle övünmeyin, hele Türkiye'nin en çok nefret edilen firması olmasına rağmen.
JB olmadan da değiştiremezsin.
yok bea bence varya kı nolacak en fazla recovery modda tekrar yüklersin. Yedeğini al yeter.Pangu ile yapmak oldukça basit.Ah be hocam. Çok istiyorum yapmayı fakat çekiniyorum. Hani diyeceksiniz şimdi çekinecek bi şey yok diye ama internette bilmem ne hatalarını alıpta cihazı açamayanları görünce tırsıyorum
Android telefon kullanırken 2 saatte bir rom atardım ama bunda yapamıyorum yemiyor![]()
Ama olsun ne? Sonuçta son söz Araplarda. Çık dışarı sor bakayım TT'u seven kaç kişi çıkar.
- %55 hisse, Oger Telekom'a ait yani çoğunlupu arap ama olsun
yok bea bence varya kı nolacak en fazla recovery modda tekrar yüklersin. Yedeğini al yeter.Pangu ile yapmak oldukça basit.
Hocam sakin olun lütfenAma olsun ne? Sonuçta son söz Araplarda. Çık dışarı sor bakayım TT'u seven kaç kişi çıkar.