Öneri Operatör yazısı...

Sponsorlu Bağlantılar

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Operatör yazısı...
Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere AVEA Türk telekom oldu. Saçma gelebilir size ama ben sol üst tarafta operatör yazısının orda Türk Telekom yazısından rahatsız oluyorum. Jb kullanmadan kaldırmamın bi yolu var mıdır ?

Teşekkür ederim yardımlarınız için şimdiden

Trojan89

Trojan89

Üye
"TÜRK" Telekom yazması neden sizi rahatsız etmiş anlamış değilim.

• Beğen
Tepkiler: servetu ve Bülent872
Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Birbirinizi kırmanın manası yok zaten Telekom şeklinde yazıyor :)

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 3onur5 ve ghstr
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
En iyisi Turkcell ne harfler küçülüyor ne 3G saatle birleşiyor :ehe JB olmadan değişmiyor bu arada arkadaşım:)

• Beğen
Tepkiler: İp5furkan
İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: IchigoKurosaki
romedon

romedon

Üye
Türk telekom gibi güzel isim mi var be :)

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Türk telekom gibi güzel isim mi var be :)
Hocam size güzel geliyor. TT veyahut Türk yazsaydı daha hoş olurdu. Şimdi 4.5 g de gelecek bilmiyorum nasıl sığacak oraya 3G bile nefes alamıyor saatle arasında sıkışmış böyle. Gördükçe darlanıyorum :D

romedon

romedon

Üye
Hocam size güzel geliyor. TT veyahut Türk yazsaydı daha hoş olurdu. Şimdi 4.5 g de gelecek bilmiyorum nasıl sığacak oraya 3G bile nefes alamıyor saatle arasında sıkışmış böyle. Gördükçe darlanıyorum :D

yap jailbreaği kurtul bea

• Beğen
Tepkiler: İp5furkan
İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
yap jailbreaği kurtul bea
Ah be hocam. Çok istiyorum yapmayı fakat çekiniyorum. Hani diyeceksiniz şimdi çekinecek bi şey yok diye ama internette bilmem ne hatalarını alıpta cihazı açamayanları görünce tırsıyorum
Android telefon kullanırken 2 saatte bir rom atardım ama bunda yapamıyorum yemiyor :D

0MG90

0MG90

Üye
Türk Telekom Arap firması yalnız. İsminde Türk olması bir şey değiştirmez. Boşuna TT ismiyle övünmeyin, hele Türkiye'nin en çok nefret edilen firması olmasına rağmen.

JB olmadan da değiştiremezsin.

• Beğen
Tepkiler: ua_mustafa_20, enchil, H.TOGAN ve 3 diğerleri
theeternal

theeternal

Üye
Hocam 4.5g falan gelince kullanıcı şikayetleri artar değişirler diye düşünüyorum onlarda farkındalardır
Lte 3 harf :D

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: theeternal
romedon

romedon

Üye
Türk Telekom Arap firması yalnız. İsminde Türk olması bir şey değiştirmez. Boşuna TT ismiyle övünmeyin, hele Türkiye'nin en çok nefret edilen firması olmasına rağmen.

JB olmadan da değiştiremezsin.
  • %55 hisse, Oger Telekom'a ait yani çoğunlupu arap ama olsun
Ah be hocam. Çok istiyorum yapmayı fakat çekiniyorum. Hani diyeceksiniz şimdi çekinecek bi şey yok diye ama internette bilmem ne hatalarını alıpta cihazı açamayanları görünce tırsıyorum
Android telefon kullanırken 2 saatte bir rom atardım ama bunda yapamıyorum yemiyor :D
yok bea bence varya kı nolacak en fazla recovery modda tekrar yüklersin. Yedeğini al yeter.Pangu ile yapmak oldukça basit.

0MG90

0MG90

Üye
  • %55 hisse, Oger Telekom'a ait yani çoğunlupu arap ama olsun

yok bea bence varya kı nolacak en fazla recovery modda tekrar yüklersin. Yedeğini al yeter.Pangu ile yapmak oldukça basit.
Ama olsun ne? Sonuçta son söz Araplarda. Çık dışarı sor bakayım TT'u seven kaç kişi çıkar.

• Beğen
Tepkiler: theeternal
romedon

romedon

Üye
seveceksiniz ulan yakarım bu gezegeni yakarımmmmm :turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::muha:

Takipçi Satın Al

Üst Alt