operada youtube videolarını izlemek ücretli midir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dindoruk

Üye
    Konu Sahibi
operada youtube videolarını izlemek ücretli midir?
arkadaşlar samsung corby wifi telefonum var ve wireless bağlantısından internete giriyorum. youtube videolarını opera ile izleyebilliyorum ancak, videoları açarken "...başlatılacak. airtime ücret gerektirir..." bir yazı çıkıyor. benim hattımda kontör ya da para olmadığı için hesabıma yansıyor mu bilmiyorum. acaba sonradan para yüklediğimde hattımdan ücret düşülür mü? yani operada youtubedan izlediğimiz videolar ücretli mi? sorum budur. birde bu yöntemle video izleyenler hatlarında bir eksilme gördüler mi? videoları baya kaliteli ve hızlı izliyorum bu hizmet ücretli olabilir diye düşünüyorum.

kütting

Üye
uygulamaların oyunların ve widgetlerin ayarlarını wifi olarak yaptıysanız sorun olmaz.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
zaten kontöründe yokmus bu durumda giriyorsan merak etme ücretsiz diye anlaman lazımdı ayrıca wifi den giriyorsan neden korkuyorsunki ücretsiz bu sadece adsl kotana yansır baskası ırgalamaz seni

dindoruk

Üye
    Konu Sahibi
inşallah dediğiniz gibidir. bu kadar kaliteli video izleyebildiğim ve videoyu rahatlıkla ileri geri alabildiğim bir servisin ücretli olabileceğini düşündüm.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
merak etme ayrıca sana bir tavsiyemm
menu>ayarlar>baglantı>hedefler>internet
bu kısımdaki oparatöre ait ne varsa silersen kesin ve garanti olmus olur :)

Bozgun_

Bozgun_

Üye
merak etme ayrıca sana bir tavsiyemm
menu>ayarlar>baglantı>hedefler>internet
bu kısımdaki oparatöre ait ne varsa silersen kesin ve garanti olmus olur :)

neden operatör ayarlarında öyle birşey yapsın ki şayet wifi aracılığı ile bağlanıyorSa hiç bir sorun teşkil etmez. Etmesi de mümkün gibi gözükmüYoR. İYİ ForumLAr DosT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt