Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
operada kaydedilen sayfayı başka telefona gönderme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afk1453
Üye
Konu Sahibi
operada kaydedilen sayfayı başka telefona gönderme
arkadaşlar wireless li bir telefonla girip kaydettiğim sayfayı x plore ile bulup kendi telefonuma gönderdim ve operanın kayıtlı sayfalarının bulunduğu klasöre attım ama bunu opera ile açamadım bi çözüm önerisi olan var mı?
Symbianist
Üye
Operaya girdiğinde kayıtlı sayfalarda görünüyor mu ?
Hasan
Üye
operanın kayıtlı sayfaları,geçmiş,yaptığın bütün ayarlar e:/system/apps/operamini bu klasörde dediğini anlamadım ama bunu mu demek istedin
ibrother
Üye
notlara kaydedip bluetooth la gönderseydin ya.
Symbianist
Üye
ben size daha güzelini söyleyeyim. opera mobileda ve yeni minilerde opera link diye birşey var. ona kaydolun yer imi olarak eklediğiniz sizin için bir hesapta kaydedilsin. başka telefona geçtiğinizde oturum açarsınız hepsi aynen ona senkronize edilir. eski opera minide ise bu en altta senkronize et gibi birşey ile oluyor.
ben size daha güzelini söyleyeyim. opera mobileda ve yeni minilerde opera link diye birşey var. ona kaydolun yer imi olarak eklediğiniz sizin için bir hesapta kaydedilsin. başka telefona geçtiğinizde oturum açarsınız hepsi aynen ona senkronize edilir. eski opera minide ise bu en altta senkronize et gibi birşey ile oluyor.
sayfayı tek yollasan gözükmez o klasöru yani operamini yazan klasöru komple yoklaman lazım ama yazan dosyakarı ve klasöru yollama orda şifreler duruyor hani faceye girerken kullandığın şifre gibi