Opera takılmadonma sorunu!...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Opera takılmadonma sorunu!...
Ya arkadaşlar sadece bende mi oluyor yoksa sizde de varmı bu sorun , anna yüklü bende annadan öncede kullanıyordum bu operayı(11.1) ve bazen çıldırtıyor beni.. bi linke tıklıyorum veya sayfayı kaydırıyorum bazen takılıp kalıyor öyle 4–5 saniye geçiyor sonra tepki veriyor, sinir oluyorum sekmeler arası geçiş yapayım diyorum yine aynı takılma, önbelleği geçmişi temizliyorum değişen bişey yok, nedendir bu sorun acaba?...

dekor67

dekor67

Üye
bende de war c7

asfenerli

asfenerli

Üye
bende c6-01 kullanıyorum aynı sorun bende de var.

pRime.

pRime.

Üye
Ben opera mobile 10 kullanıyorum, multitouch yok ama hem daha akıcı hem de takılma gibi bir sorunu yok.

fnldstntn

Üye
Opera mobile cok ram isteyen bir program tavsiyem opera mini 6.1 geya yelefonun kendi tarayicisini kullanmaniz anna ole gelen guncelleme cok iyi bence....

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Bende mobile 10 a dönmeyi düşündüm ama son sürümün avantajları daha iyi o yüzden dönmüyorum mini de çok sade ya desktop görünümünde hiç kullanışlı ve profesyonel değil, sanırım mobile 11.5 i bekliyecez androide çıktı bizede gelir yakında inşallah...

pRime.

pRime.

Üye
Bilemiyorum, bu opera mobile, 10. sürümünden sonra bozdu. Akıcılık falan kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt