Tavsiye Opera Mobile

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mobile
suan bu konuyu opera miniden açtım, bilgisayarım yanımda olmadığı için araştıramyorum bi konuda yardımınıza ihtiyacım var internet hızım gayet normal fakat opera mobilede hiç bi şekilde sitelere giremiyorum söyle bi sorun var ki mobile miniye göre arayüz olarak çok daha güzel, bi facebookun açılması onlarca dakika sürer mi ya ne modlar uyguladım neler yaptım düzeltemedim şu sorunu mini kadar hızlı olması imkansız farkındayım biliyorum ama Sanki biraz daha hızlı olsa benim vazgeçilmezim olucak, ciddi anlamda görselliğe önem veren biriyim opera mobile'i nasıl hızlandırabilirim rica ediyorum yardımcı olun bana

MaxipmaN

Üye
mobile modunda kullandığından emin ol 12.2258 son sürüm fast modlu olanı daha hızlı

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
fast modu yüklü vede mobil olarak kullanıyorum

cyborg78

Üye
bırak 3ge'yi normal wi-fi den bağlandığı halde maxicepe gireyim dedimde şuan ohoo dön allah dön o yuvarlak dalga
mini taa iyi ondan bre vallahi, ucbrowser 7.7 bilem hızlı opera mobilden

telefonuzun bağlantı ayarlarında erişim noktaları vardır nerelerden internet aldıysa hepsi kaydolur bunların öncelik sıraları vardır. Kullanmadığınız erişim noktalarını silerseniz ve kullandığınız erişim noktasını 1 seçerseniz sorun kalkar diye düşünüyorum. Tabi operanın bağlantı ayarlarınıda gözden geçirmelisiniz.