Opera Mobile v10.10 (1209/1219) Final S60v5 SymbianOS9.4 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Opera Mobile v10.10 (1209/1219) Final S60v5 SymbianOS9.4 Signed
Gereksinimler: Symbian
Maxicep.com - Opera Mobile v10.10 [1169/1170] S60v3/S60v5/S^3 SymbianOS9.x Signed Final Genel bakış: Ödüllü Opera Mobile tarayıcısı ile cep telefonunuzdan kişisel web sitelerine bilgisayarınızdaki gibi hızlı gezinebilirsiniz. Opera Mobile Web tarayıcısı Symbian S60 telefonlar tasarlanmıştır, hiç bir güçlük çekmeden hızlı tarama ile gezinebilmeyi sağlar.

With the award-winning Opera Mobile browser you can surf the same Web sites on your mobile phone as you do on your personal computer. The Opera mobile Web browser for Symbian S60 is designed with speed and ease-of-use in mind, so you can surf the Web with your mobile phone quickly and easily. No hassle, just fast browsing.

features:

● Fast loading pages 50% faster than previous versions of Opera;
● Support for zooming and panning pages;
● Compressing web pages up to 70%, which significantly reduces the costs of traffic;
● New user interface with tabs support;
● Access to your favorite pages using visual bookmarks;
● Save web pages for later viewing offline;
● Auto-completion for fast input web addresses;
● support AJAX technology;
● Support for smartphones with touch screens
and much more ...

What's new:

Note: all fixes are Symbian^3 specific
● Predictive text can be activated while writing password
● Fixed crashing when typing in password dialog using Sougou keyboard
● Fixed crashing when using predictive text and system keyboard
● Fixed issues with spelling keyboard not disappearing
● Fixed issues with backspace deleting all text in edit field when text isn't selected
● Fixed bug where previous virtual searches do not highlight correctly

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: wandetta26, dust61, Isp.Gökhan ve 27 diğerleri

Ne0

Ne0

Üye
teşekkürler nadir.. 10.00 vardı telefonumda. Hemen değiştirdim :) Pc içinde 11 çıktı :)

xxrapp3rxx

Üye
Videoları Açıyormuki acaba?

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Youtube videoları bende eski sürümde açılmıyordu bununla açılıyor, ama realplayere bağlanarak.

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
varyaa bu opera yöneticilerine bi bağlana bilsem 2çift lafım olacak:) anlamıyorum madem video oynatamıyorsun flaş desteğim tam değil ne diye güncelleme çekersin? hani yenilik? yok efendim o tuş aşağıdaydı,yukarı aldık.yok şunun kısayolunu düzelttik yaf adam akıllı iş yapın:))

Εthnic

Εthnic

Üye
tesekkurler...

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
teşekkürler nadir eline sağlık

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkürler

lowrider17

Üye
tşk

ZeynEpmin

ZeynEpmin

Üye
Ellerine sağlık..

derviss54

Üye
ya arkadaşlar benim bir sorunum var rapidden veya bazen de bir iki benzeri siteden dosya indirirken şöyle bir hata alıyorum indirecegim zaman mesela hafıza kartını seciyorum indir dedigimde yukleme tamamlandı diyor ama işte sorun orda yuklenmiyor 100 mb lık bir dosyada hemen inmeyecegine gore bu hatayı format atmadanda düzeltemiyorum yardımcı olabilirmisiniz

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Bende de gmaile giriş yaptığımda opera bir türlü kapanmıyor, hep açık kalıyor. Sizlerden de bu durumla karşılaşan oldu mu?

Starsley

Teşekkürler

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
sağol abi teşekkürler

ka'in

ka'in

Üye
5.1 daha hızlı bence.

pasha14

pasha14

Üye
Tesekkurler nadır abı elıne saglık. :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
teşekkürler adamımsın eline sağlık

By_AkA

By_AkA

Üye
varyaa bu opera yöneticilerine bi bağlana bilsem 2çift lafım olacak:) anlamıyorum madem video oynatamıyorsun flaş desteğim tam değil ne diye güncelleme çekersin? hani yenilik? yok efendim o tuş aşağıdaydı,yukarı aldık.yok şunun kısayolunu düzelttik yaf adam akıllı iş yapın:))
Aynenn diyorum. çok haklısın kardeşim baştan savma iş yapıyolar... vallahi bilsem yapmayı ben yapıcam :)

yido

Üye
saol gardaş :D

_princess_

_princess_

Üye
teşekürler ellerinize sağlık :)))

Üst Alt