Ben de n73 kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum. Bu hafıza dolu problemini aşmak için gerçekten yapılabilecek hiçbir şey yok mu? Ram belleğimiz düşük, kabul ediyorum ama opera mobile 11 programını kullanamadığım için gerçekten üzülüyorum. Keşke bunu aşabilecek bir program felan geliştirseler. Yoksa sırf bu yüzden telefonumu değiştireceğim. Bu arada update için teşekkür ederim arkadaşım. En azından bu programı kaldırabilecek kapasitede.
Arkadaşlar, aranızda n73 kullananlar varsa taskmaneger programlarını kullanmalarını öneririm. Çünkü çok fazla gereksiz program açılıyor. Öyle olunca da hem hafıza sorunu yaşıyoruz hem de telefonlarımız yavaşlıyor. Taskmaneger programından gereksiz programları kapatın. Telefonunuzu daha da hızlandırmak istiyorsanız lifeblog uygulamasını kullanmayın. Ayarlarından öge türlerine girip hepsinin işaretini kaldırın. Mesaj biriktirmeyin ve işlem kaydından ayarlara girip kayıt süresini 1 veya 10 gün yapın. 30 günlük arama kayıtlarınızın durması çok gereksizdir ve telefonunuzu yavaşlatır. Kullanmadığınız programları silin. Gereksiz programlara ihtiyaç duymayın. N73 ün klişeleşmiş programları vardır. N73 için mutlak gerekli programlar şunlardır: x-plorer, opera mobile (browser programlarından herhangi biri de olabilir tabii, bu sizin tercihinize kalmış.), blacklist (arama engelleme programıdır, tavsiye ederim). Bu 3 programın son sürümlerini edinmeniz hayat kurtaracaktır

)
Tekrar teşekkür ederim.